15, nem, te nem erről beszélsz. Te microchipről beszélsz, én meg arról, hogy 80 éve is meggyőztek tömegeket arról, hogy egy csoport a felelős a nyomorukért.
Most is németeknél is nyíltan a oltatlanokra fogja a politika, hogy miattuk magasabbak a számok 70% átoltottságnál, mint a tavalyi rekord, amikor oltás sem volt.
Magyaroknál nem kell rájuk fogni, a magyar nép gyűlölködik önállóan.
Hogy is volt? 60% kell a nyájimmunitáshoz?
Visszatérve a korábbi hozzászólásomhoz, arra céloztam, hogy nem gyűlölködni, meg másra mutogatni kéne.
Ezek szerint ezt te tébolynak tartod.
Akkor tedd amit jónak látsz.
#21 pont hogy nem fogtam semmit az oltatlanokra, ha visszaolvastad, láthatod, hogy számomra teljesen elfogadható, ha valaki hoz egy racionális döntést arról, hogy oltat vagy sem.
Amit súlyos problémaként írtam, az az álhírterjesztés, a konteógyártás és a szélsőséges oltásellenesség. Te erre már holokausztot vizionáltál, holott az átlagemberek többségét egyáltalán nem érdekli, hogy ki oltatlan - végső soron mindenkit csak a saját egészsége érdekel.
"Akarata ellenére senki nem kötelezhető oltásra."
Dehogy nem. Nekem is 2 "lehetőségem" volt: beoltatom magam vagy saját pénzből csináltatok heti 2 tesztet.
Hanem nem engednek be az egyetemre. S még a tanárnak se kötelessége online is tartani az órát.
Én nincs heti 7400 ft-m tesztre. Szóval igenis rá voltam kényszerítve.
Szóval ne vegyem igénybe azt az oktatást, amit kifizettem és a jövőmöt határozza majd meg? Hogy lehet ezt döntésnek nevezni?
Eddig jól elvoltam oltás nélkül, mert csak a szabadidős tevékenységeket vették el (buli, vendéglő, késői járkálás, stb), de lassan fingani se szabad, ha nincs QR kódod.
Általánosságban semmit, mert ők is sokfélék.
Van, aki nem oltható egészségügyi okból - őket nem is lehet oltásra kötelezni.
Van, aki oltható lenne, de bizalmatlan, vagy zavarja ez a kényszer, de amúgy nem keresi másokkal emiatt a konfliktust, velük semmi bajom.
Vannak azok, akik terjesztik a hülyeségeket, ők zavarnak, mert buták és agresszívek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!