Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Oltottak, mit gondoltok az...

Oltottak, mit gondoltok az oltatlanokról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 15. 10:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%
Aki be van oltva, semmivel nincs előrébb amúgy.
2021. nov. 15. 11:03
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csináljon mindenki amit akar ,csak ne bántsák egymást az emberek. Aki beoltatja magát beoltatja,aki nem az nem. Csak legyen béke.
2021. nov. 15. 11:07
 13/29 anonim ***** válasza:
40%

Atestem a covidon, van eleg ellenanyagom, azota semmi bajom.

Vannak ismerőseim akik a 3. Oltas utan lelegeztetőn vannak mert azt hittek, hogy az oltas megvedi őket.

2021. nov. 15. 11:30
 14/29 anonim ***** válasza:
26%

“ Engem csak az összeesküvés-hívők irritálnak, akik ágálnak az oltás ellen. ”

Akkor nálad már megeredt az elültetett propaganda, és le van téve egy “háború” vagy holokauszt alapköve. Van ellenségkép.

2021. nov. 15. 11:30
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
Aki azt írta: vannak ISMERŐSEIM ?? akik 3. oltás után lélegeztető gépen vannak: Ezt max a facebook-on olvashattad. Nálunk összesen 29-en kerültek kórházba (nem lélegeztetőgépre) 3x oltottak.
2021. nov. 15. 11:39
 16/29 anonim ***** válasza:
64%

látod, pont az efféle téboly, amiről beszélek. Meg a mikrochipes-tömeges népirtásos hülyítés.

Nem azt mondom, hogy mindent el kell fogadni, amit mondanak, mert lehet, hogy a virológusok is tévednek, de ez a másik oldal, akik MINDENBEN kételkednek, a saját rögeszméiken kívül.

2021. nov. 15. 11:43
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

15

Valós, xar vakcinát választottak, orosz/kínai ad a legkevesebb védettséget, igaz még mindig jobb lélegeztetőre kerülni mint meghalni.

2021. nov. 15. 11:50
 18/29 bbenjoe ***** válasza:
52%
Aki nyíltan az oltások ellen károg, arra dühös vagyok. Aki önmaga úgy dönt, hogy nem oltatja be magát, nos az remélem hogy tudja mit csinál.
2021. nov. 15. 11:55
 19/29 anonim ***** válasza:
23%

Sikerült 2 csoportra osztani az emberiséget, és kelteni a feszültséget...

De fogadok, hogy ahhoz már kukac vagy, hogy pl. úgy írd ki, hogy "Cigányok, mit gondoltok a nem cigányokról?", vagy éppen lehet ide négereket, zsidókat, bármit berakni, amivel mocskolódást lehet kiváltani...

Az se rossz, ha átmész a politika rovatba, és valami politikai jelleggel látod el a kérdést. "Fideszesek, mit gondoltok a b***zikról?" Ettől lenne annyi internet pontod, hogy egész életedben nem tudod elkölteni...

2021. nov. 15. 11:55
 20/29 anonim ***** válasza:
70%

" A beoltottak kevesebb, mint 1%-a betegszik meg " forrás:

[link]

Ehhez képest nagyon sok oltott ismerősöm fertőződött meg, a barátnőm édesanyja pedig a kórházban dolgozik, és mesélte, hogy sok ember került úgy kórházba, hogy be volt oltva 2 esetenként 3 alkalommal.

Ergo az a kevesebb 1%-ék aki oltottként megfertőződik vagy pont az én ismeretségi köröm (arányosítva), vagy a hivatalos koronavírus tájékoztató oldalon már hazudnak a vakcinákkal kapcsolatban.

Én be vagyok oltva 2x Pfeizerrel, de amennyi ködösítés van a vakcinák körül teljesen megértem azt, aki nem oltatja be magát.

2021. nov. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!