Miért érdekel téged idegenek véleménye ?
Egyébként szerintem az oltottak még veszélyesebbek is az oltatlanoknál. Ugyanúgy lehetnek covidosok, terjeszteni is tudják. Ez bizonyított tény. A hamis biztonságérzettől vezérelve sokan több mindent megengednek maguknak, mint az oltatlanok. A papír a lényeg ebben a primitív országban, nem pedig az, hogy VALÓBAN van-e valakinek védettsége. Nem egy oltottnak nincs az antigén tesztek szerint. Valakinek van, de valakinek nincs !
Már mi az, hogy akarata ellenére senki se kötelezhető oltásra??
De igen!!
Társadalomban élünk, nem mindig tehetjük azt, amit akarunk. Az a baj, hogy kezd elfajulni a világ és lassan mindenki mindig azt csinál, amit épp akar, akár másoknak ezzel kellemetlenséget vagy kárt okozva, lásd pl zajongás.
A vírus ellen pedig mindent meg kell tennünk, a vitamintabletta és az egészséges életmód nem védelem.
"Felelőtlenek, mert nem gondolnak mások egészségére, ha már a sajátjuk hidegen hagyja őket."
Hagyjuk ezt a felelősség kérdését, mert se a gyártó, sem az orvos, sem a kormány, sem a munkahely nem vállalja a felelősséget az oltás esetleges mellékhatásaiért.. de közben elvárják, meg megbélyegeznek minket, hogy beadassuk magunknak és hogy mi egyszerű emberek egy személyben vállaljuk a teljes felelősséget ugye?! miközben ők gusztustalanul sok pénzre tesznek szert elszámoltatási felelősség nélkül.
Amúgy, ha ennyire KELL az oltás, akkor tegyék kötelezővé. Gyerekkori oltásokat is kötelezően be kell adatni a gyereknek és nem a szülő dönti el, hogy hagyja ez azokat vagy sem.
Aki egyszerűen csak nem veszi fel, mert bizalmatlan, hát csinálja, szíve joga. Én sem rohantam egyből a legelső alkalommal, kivártam pár hónapot hogy mi lesz, meg betegségemre való tekintettel megválogattam hogy melyiket adassam be magamnak.
De aki terjeszti az igét meg a baromságokat, hogy kamu a covid, meg féreghajtóval kezelhető, csak oltást ne, mert attól kiuhallanak a fogaid meg leesik a p#csöd és 5G antenna nő tőle a fejd tetején, ne az ilyenek már szerintem rendkívül problémásak.
Engem csak az összeesküvés-hívők irritálnak, akik ágálnak az oltás ellen. Egyébként meg ha valaki hoz egy döntést: például átesett a covidon, és úgy véli, nincs szüksége vakcinára, és próbálja védeni a társait (pl felveszi a maszkot adott esetben ha tömegbe megy) azzal szerintem nincs gond.
A saját életét bonyolítja meg vele (tesztelések, stb) de lelke rajta.
Inkább a másokra való tekintet hiánya, és a rémhírterjesztés zavar.
Én is azt gondolom, hogy összességében jobb dolog beadatni, de inkább a kisebbik rossznak tartom és szvsz végül máshol lesz a "végső" megoldás.
Ugyanakkor élek vele, ha már van.
Az oltatlanokról ezek alapján azt gondolom, hogy inkább kockáztatnak, és hogy nagyobb veszélyben vannak.
Egyedül azokat ítélem el, akik azt hangoztatják, hogy nem érdekli a többiek egészsége.
De azt nem az oltás/nemoltás miatt, hanem általában.
Azért orvosi vizsgálatokra menjetek majd el. Nem rosszból írom, csak több ismerősömnek maradt fenn a covidnak utóhatása. Van aki utána lett cukorbeteg, vagy asztmás (egy 50es férfi), volt akinek a vérnyomását tette tönkre, van aki szagokat/ízeket nem érez 1 év után sem.
Ha van valami hasonló gyanú bármelyikőtöknél egy orvost majd keressetek fel.
Én oltott vagyok, az oltatlanok miatt van ennyi hullám szerintem, hiszen bennük tud rendesen tenyésztődni a vírus, mert az oltottak szervezete ugye nagyon hamar legyőzi. Itt ugye az alapvető biológiát kellene tudni, hogy pl a gyerek oltások is hogy működnek, meg ugye a többi oltás. Az oltottak szervezete nem biztosítja azt az ideális környezetet, ahol a vírus mutálódni tud, ezt csak az oltatlanokban tehetik meg.
Ettől függetlenül mindenkinek saját döntése, hogy felveszi-e az oltást amíg nem kötelező.
Akik a mellékhatásokkal jönnek, azok olvassanak el egy teljesen hétköznapinak tartott gyógyszer mellékhatásait (strepsils, cataflan, algopirin, advil, vagy tényleg bármit amit szed), ha ott nem talál semmi komolyabb mellékhatást akkor lehet szidni az oltást. Ha el akarnának minket tenni lábalól, akkor van ezer más módja is. A gyógyszereknek is komoly mellékhatásuk van, amikre eddig senki nem panaszkodott és azért még fizet is az ember. Az oltás meg ingyen van (az állam fizet érte, nem közvetlenül mi), miért pont egy ilyen módszereket alkalmaznának??
Annyi pszichológiai trükk van a marketingesek tarsolyában, hogy az hihetetlen. Ha nem mindenkinek saját érdeke lenne az oltás és az egészségének megörzése, akkor más módon "adnák" el a terméket és úgy, hogy biztos legyen rá "vevő".
Ha annyira meg akarnak minket ölni elég lenne a bolti termékeket fertőzni, amiket az emberek nagy része vesz, vagy az ivóvíz hálózatot. Csapvizzel mindenki érintkezik valamilyen formában (tea, kávé, főzés, fürdés).
Nem értem, hogy miért pont ezt az oltást kellett ennyire felkapni, mikor tényleg ott vannak a gyógyszerek, az üdítők, fűszerek, joghurtok, meg rengeteg bolti termék amikben azt se tudjuk mi van, csak azt, hogy tele van mesterséges anyagokkal, de azokat meg mindenki tömi magába többnyire bizalommal.
Emiatt sem értem az oltás elleneseket, de ugye mindenki döntse el magának, hogy felveszi-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!