Legnehezebb helyzetekben, hogy lehet higgadtnak maradni?
Figyelt kérdés
Mindenki volt már úgy, hogy nem jöttek össze tervei szerint a dolgok, vagy pl. tisztelenlenül szóltak hozzá. Tippekre lennék kíváncsi, hogy ne törjünk ki hirtelen dühvel felháborodásunkban..2021. nov. 13. 10:50
1/12 anonim válasza:
Szerintem ehhez kell egy kis ibtrovertáltság
3/12 anonim válasza:
Valami frappáns visszaszólással, de nyugodtan mondva: "Köszönöm a bókot!".
4/12 anonim válasza:
Önismeret és gyakorlás kérdése. Az első ilyen helyzetben mindenki leblokkol. Aztán a többség megtanul boldogulni
5/12 anonim válasza:
Ha annyira érdekel egy vadidegen véleménye, hogy egy kis tiszteletlenség dühöt vált ki belőled, akkor nagyon önbizalomhiányos/instabil lehetsz. Utóbbiakat kellene leküzdened.
6/12 anonim válasza:
Legnehezebb helyzetek nálam nem egyenlőek azzal, hogy tiszteletlenül szólnak hozzám. Azt leginkább leszarom, vagy visszautasítom.
Egyébként soha nem akartam mást mutatni, mint ami vagyok, tehát minden helyzetet aszerint reagáltam le, amit kiváltott belőlem.
Persze emberi normák között.
7/12 A kérdező kommentje:
#5 ez nem válasz a kérdésre. A kérdés arra irányult hogyha nem jön össze valami hogy kezeled a helyzetet
2021. nov. 13. 11:17
8/12 anonim válasza:
Ha abnormális mértékben érzel dühöt minden piszlicsáré dolgon, akkor fordulj az indulatkezelési problémáddal megfelelő szakemberhez.
Nem te lennél az első és nem is az utolsó.
9/12 A kérdező kommentje:
Tehát tűrsz. Az is egy megoldás..
2021. nov. 13. 11:21
10/12 anonim válasza:
Nekem a távolkeleti védikus filozófia megismerése, meditáció gyakorlása és a joga segítenek, ma már semmi nem akaszt ki, szépen csendben élem az életem, és általában minden össze is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!