Miben vagy önző? Milyen helyzetekben? Mikor gondolod azt, ha valaki önző?
Ha lehet annak nevezni, nem akarok gyereket, nem is lesz.
Szeretek ellenni magamban, nem foglalkozni a külvilággal. Eljutottam oda, hogy a munkaidőm nagy része kommunikáció, vezetés. Amikor végzek már nincs kedvem emberekkel foglalkozni.
Én nem tartom annak, de a többség igen.
Anya vagyok. Sosem tartottam önzőnek, aki nem szeretne gyereket. De szerintem a gyermektelenek kicsit túlreagálják ezt. Az anyák többségét nem érdekli, van e valakinek gyereke vagy sem. A hülye gyöpös kisebbségnek meg semmi köze a méhed tartalmához :)
Bocsi az offért :)
Kérdésre is valaszolok: Van, hogy önző vagyok, pl. néha semmi kedvem szórakoztatni a gyereket, mert jobban esik magamban lenni. Rászólok, hogy most hagyjon békén. Pedig semmi fontosat nem csinálok helyette.
Általában önző vagyok, mert mindenki más a világon is az velem szemben. Senkinek nem intézek munkát, nem adok kölcsön semmit, pláne nem pénzt, nem intézek semmit, nem segítek semmiben. Maximum családtagnak, vagy nagyon közeli barátnak segítek olyanoknak, hogy adok munkaügyben telefonszámot, vagy átvészek egy csomagot, stb. De pénzt még nekik sem adok kölcsön, sem autót, sem semmi ilyesmit. Ilyeneket nekem sem adott kölcsön soha senki, sőt munkát sem intézett senki, meg nem is segített. Minden melómat én intéztem magamnak.
Egy ember volt, akire semmit nem sajnáltam volna, ő volt a minden, ő meg eldobta ezt, és kiba szott az életéből engem. Innentől senkinek nem jár semmi tőlem!
Miben vagy önző? Milyen helyzetekben?
Mindenben. A harmadikra nem tudom a választ. Szar ember vagyok, tudom, de ez van. Nekem így jó, akkor is, ha egyedül pusztulok meg, mint más szarságait teljesítsem. Én tényleg igazán önző vagyok, szerintem nyertem... Nem mintha annyira szeretnék versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!