Miért gondolja sok nő hogy ha van rajta 2 plussz kiló akkor ő kövér?
A kövérséggel egy csomó betegség is együtt jár, és kinek kell hosszú távon egy elhízott nő, akivel nem lehet semmit sem tervezni mert alig vonszolja magát és rakatnyi gyógyszert szed és mindene fáj.
Kirándulni nem tud, a mozi- vagy színházi székbe nem fér bele, két ülés kellene neki a repülőn, és ha beugrana a strandon a medencébe, akkor kicsapná az összes vizet belőle, és csak egy nagy családi kocsiban férne el a hatalmas narancsbőrös hátsója?!
Ha valaki nem akar kövér lenni, akkor jól teszi, ha 2 kg plusznál megpróbál visszafogyni.
Másrészt, a testtömeg önmagában nem döntő a testkép tekintetében, csak akkor, ha megfelelő a zsír és izom aránya. Tehát lehet, hogy a testtömeg index jó értéket mutat, de túl nagy a zsír aránya.
Azért 2 kilótól nem lesz az emberből egy szárazföldi bálna.
23-as!
Pont így kezdődik az elhízás. 2 kg, az semmi, visszafogyni is könnyebb, de amikor valaki szárazföldi bálna lesz, az nem úgy történik, hogy este normál méretű, reggelre meg 40 kilóval több, hanem dekánként rakódik le napról napra. Nem akkor kell kétségbeesve fogyókúráknak nekiállni amikor 20 kilóval több, mint szeretne, hanem 1-2 kilónál, különösebb megerőltetés nélkül.
Hát én sosem szeretten a vékony lányokat, a dundi, duci, teltkarcsú puhatestű, nők a mindenem, az sokat dob a testén ha szép az arca, de nen tokás,például az ázsiai vagy délamerikai nők arcán az a teltség az nagyon szexi, szerintem...Mondjuk az is igaz, hogy ritkább akin jól oszlik el a cucc.
Most nem tudom, hogy ki milyen szintű kövérségre gondolt, de az ami már veszélyezteti az egészséget az tényleg nen vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!