Aki azt mondja, hogy ő "kövér" azt azért mondja, hogy mások megnyugtatják h nem nem az vagy, vagy pedig azért mert tényleg így gondolja?
Figyelt kérdés
Ti szoktátok ezt mondani?2021. máj. 7. 12:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindkettőre van példa. Egy tényleg kövér ember ezt nyilván tudja magáról, viszont a vékonyabbak között is van, akinek annyira semmi önbizalma, hogy ilyen külső megerősítésekre van szüksége.
2/6 anonim válasza:
Hàt, én voltam mindkét oldalon. 46 kilósan mondogattam,hogy fogyni kéne ( utólag visszanezve elég csonti voltam), de jól esett,mikor mondták,hogy dehogy kell fogyni. Most tényleg van rajtam felesleg, tudom és látom is, ( terhesség+szoptatás) és mondogatom,hogy lamantin vagyok,de ezt tényleg komolyan is gondolom. :D
3/6 anonim válasza:
Is-is.
Ráadásul, ahogy írja a kettes válaszoló ez az életkorral, testképpel, tapasztalatokkal együtt változhat is.
4/6 anonim válasza:
De utáltam, mikor az öltözőben az 50 kg-os lányok sírtak, amiért dagadtak. Nyilván azt akarták, hogy mindenki mondogassa nekik, hogy milyen gyönyörűek. Na ilyenkor én csak azért is mondtam nekik, hogy hát tényleg kicsit hájas a hasuk :D
Nem szeretem az ilyen rinyálós, érdek embereket.
5/6 anonim válasza:
Én 178-180cm mellé vagyok kb. 85kg és eléggé látszik rajtam. Nem csak én vettem észre, én emiatt mondom, mert tényleg az vagyok. Bár szeretnék rajta változtatni, talán ez a külső megerősítés (hogy kövér vagyok) motivál valamennyire és ezért mondogatom.
6/6 A kérdező kommentje:
Hmm értem, köszi a válaszokat! Csak az fura, hogy manapság az ilyen csontkollekciók is akikről senki nem gondolná,hogy ezen paráznak, még ők is mondják, hogy jajj de dagadtak. Csak nemtom h ezt tényleg így látják vagy csak megerősítést várnak. Komolyan annyira fel tud bosszantani amikor az ilyen törékeny lányok mondják, hogy ő nagyon kövérek.Én is inkább vékony vagyok de életemben nem mondtam, hogy dagadt lennék, pedig nálam vékonyabbak meg ezt mondják...
2021. máj. 9. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!