Miért gondolja rengeteg ember azt,hogy az a férfi,akinek a nagyon kövér nők tetszenek nem normális,beteg stb?
Nagyon sok sértő megjegyzést kaptam már emiatt,pedig teljesen normális férfinak tartom magam.
Azzal tisztában vagyok,hogy az ízlésem elüt a közízléstől,de ettől még nem vagyok abnormális.
Van egy amolyan perfekcionista látványkép, hogy férfiként milyen környezetben érdemes élned és ennek egy vékony asszonyka az egyik alanya.
Ez persze nem jelent semmit, de annyit érdemes tudni, hogy a kövérség negatív jelzőként van a köztudatban, tehát ha te a ducibb lányokat szereted, akkor a rosszat preferálod.
Elég sok dokumentumfilm van már erről a témáról. Bizony a nagyon kövéreknek és az őket imádóknak is vannak mentális problémáik.
Mert te nem a ducit, nem a kövéret szereted, nem úgy vagy, hogy mindegy, hogy hogy milyen alakja van, a belső a lényeg, hanem direkt kifejezetten a már kóros mértékben elhízottak érdekelnek.
Köszönöm a korrekt válaszokat. Nem reklámozom az ízlésemet,bár tény,hogy a felhasználónevem erről árulkodik.
Egyszerűen arról van szó,hogy tényleg csak a hatalmas méretű nők vonzanak.
Igen,a kövérségük tetszik.
A sovány vagy átlagos testalkatú nők nem vonzanak.
A nagyon kövér nők szépek csak számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!