Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolja sok nő hogy ha...

Miért gondolja sok nő hogy ha van rajta 2 plussz kiló akkor ő kövér?

Figyelt kérdés
És neki azonnal fogynia kell mert különben nem lesz senkije/a párja elhagyja emiatt.

#nő #kövér #Nem is dagi #Nem is kővér
2021. nov. 9. 14:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
10. De nincs így 10 esetből 9szer. A túl sovány se vonzó.
2021. nov. 9. 15:26
 12/27 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, egyet jegyezz meg egy életre, a legtöbb nő nagyon hiú az alakjára.

Nem kell ebbe semmit belemagyarázni, ahogy most is tetted. Ez egy egyszerű tény. Fogadd el.

Én se kezdek el kérdést kiirogatni fiús dolgokkal kapcsolatban.

2021. nov. 9. 16:06
 13/27 A kérdező kommentje:
12. Hát legyen nem értem de legyen így.
2021. nov. 9. 16:25
 14/27 anonim ***** válasza:
4%

"egy csomó férfinak van kövér barátnője."

A férfiak egy jó nagy része -sajnos- egyszerűen egy lúzer.

Ők örülnek ha egy nő egyáltalán szóba áll velük és ilyenkor az sem baj, ha kövér, csak már végre legyen egy nőjük. Őnekik is titokban a modellek tetszenek, de megelégszenek azzal amilyen nő jutott.

Viszont az igényes, jól szituált és sikeres férfiak már válogathatnak és könnyedén megtehetik, hogy nem egy rengő hájtömeggel égetik magukat pl. egy társaságban. No meg a sportkocsik sem a 120 kilós macákra vannak méretezve.

Ezekre a pasasokra -szinte- minden nő rámozdul ha teheti, és ilyenkor mérik fel a hölgyek hogy a súlygyarapodásukkal fordított arányban állnak és erősen csökkennek az esélyeik a konkurenciához képest. Naná, hogy fogyni szeretnének. Már amelyiknek van egyáltalán önkritikája és nem azt a kibúvót mondogatja, hogy "ha kellek, akkor kövéren is kellek majd neki".

Természetesen mára már egyre több az igényes nő, aki már odafigyel az alakjára, a kinézetére, a higiéniájára, az egészséges táplálkozására és az életvitelére. Ráadásul ők ugyanezeket -jogosan- elvárják a párjaiktól is.

Egy feszes és sportos testen pedig már igenis megérzi az ember azt a kis túlsúlyt is és egyáltalán nem mindegy, hogy ilyenkor elmegy és fut két kört a háztömb körül, hogy ledolgozza vagy csak legyint egyet és leül a tv elé egy nagy lábos jó zsíros pörkölttel.

Lehet lepontozni.

2021. nov. 9. 17:51
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos manapság ha nem vagy pár kilóval az "átlag" alatt akkor a férfiaknak már kövér disznó vagy. Ez a férfiak hibája igazából.
2021. nov. 9. 18:19
 16/27 A kérdező kommentje:
15. De kik ezek az emberek akik ennyire számítanak nektek?
2021. nov. 9. 18:20
 17/27 anonim ***** válasza:

Mondom, túl sok az olyan férfi amilyen típust fentebb leírtam. És úgy azért az esélyeid is mások. Sajnos a normális emberből már kevés van és ma már az emberiség 70%-a (most csak írtam egy aránylag jónak tűnő becslést) a súlyodat nézi és az alapján szortíroz.

2021. nov. 9. 18:25
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát én nem ezt tapasztalom.
2021. nov. 9. 18:27
 19/27 anonim ***** válasza:

Elég csak körülnézned az interneten a férfiak véleményét figyelve.

2021. nov. 9. 18:30
 20/27 anonim ***** válasza:
93%
Mert állandóan ezt hajtogatja nekik mindenki, amit az első oldalon is, hogy csak a vékony csajoknak lesz pasijuk. Férfiak-nők egyaránt ezt súlykolják, miközben nem igaz
2021. nov. 9. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!