Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nyugszanak...

Az emberek miért nyugszanak bele ennyire könnyen a kötelező maszkhasználatba?

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 13:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%

Miért lázadnék ellene? Amíg megyek pár megállót heti max kétszer, kibírom, sőt, sokkal jobban érzem magam, ha mindenkin van. Én nem szeretnék elkapni most semmit, se náthát, se influenzát, se covidot. December elején műtenek. Aznap PCR tesztet csináltatnak velem. Ha pozitív, akár hónapokkal eltolódik a műtétem.

Boltba is felveszem. Növekszik az esetszám, szerintem ez az értelmes lépés.

2021. nov. 7. 15:11
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

Jegyezzünk meg egy dolgot. Egy valami kötelező az életben, meghalni. Azon kívül mindig van más út, mindig van B,C,D terv. Nem kötelező. Nem veszed fel, ha nem tetszik. Következmény: max megbüntetnek, de azt se hinném.

Enni se kötelező, "max" meghalsz. Fizetni se kötelező senkinek semmit, "max" hajléktalan leszel. Stb stb stb..

Szóval tágabb perspektívában ez ennyi.

2021. nov. 7. 15:34
 23/31 anonim ***** válasza:
29%
Mert hülyék.
2021. nov. 7. 15:48
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
Nem belenyugszom, értem, hogy miért kell.
2021. nov. 7. 16:16
 25/31 anonim ***** válasza:
63%
én pl addig veszem fel, amíg felszállok a buszra, majd egyből le is veszem, ha jön az ellenőr, ismét felveszem 2 perc erejéig, 2020 május - 2021 június időszakban 0 alkalommal büntettek meg emiatt, ahogy most november 1-től szintén
2021. nov. 7. 23:46
 26/31 everlight ***** válasza:
54%
Sosem ért semmit.Közterületen amikor kötelezővolt én nem hordtam,sőt úgy mentem el a rendőrök mellett,le se szar ták mert rajtuk sem volt.
2021. nov. 8. 12:40
 27/31 anonim ***** válasza:
63%

Én nem nyugszom bele. Munkahelyen állandóan lecsesznek mert nem helyesen hordom. Volt hogy fel se vettem vagy levettem. Engem megjegyeztek má, hogy folyton ellenkezek.

Az a baj, hogy túlon túl féltik a munkahelyet.. Érdekes nyáron lemerték venni amikor nagyon meleg volt engedély nélkül. Most miert nem??? Mert kint hideg van? Bent ugyan olyan meleg van most is.

Meg van aki tényleg elhiszi...

Mondta a nő húzzam fel nehogy beteg legyek. Má hogy ő úgy értette... pedig oltott. Én nem.

2021. nov. 9. 03:37
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy alig szólnak valahol, se a mávon se a bkk-n nem igazán szoktak rászólni az emberekre.
2021. nov. 9. 18:41
 29/31 anonim ***** válasza:
57%

Mert birkak.

Egyszeruen nemet kell mondani. Mit tudnak csinalni? mindenkit bortonbe zarnanak?

A fuvezes is tilos, megsincs minden fuves bortonben. Gyakorlatilag csak az aki dealer, a tobbit felett szemethunynak a hatosagok.

Eloszor arrol volt szo hogy 2 het es minden megoldodik. Most meg mar lassan 2 evnel tartunk, a covid meg mindig terjed, ezek meg még mindig a maszkban hisznek. Ha a maszk mukodne akkor most nem lenne 4. meg 5. hullam.

2021. nov. 14. 00:32
 30/31 anonim ***** válasza:
55%

"Eloszor arrol volt szo hogy 2 het es minden megoldodik."

Hol volt erről szó?

2021. nov. 14. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!