Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet hogy nekem nem való az...

Lehet hogy nekem nem való az élet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálok élni. Azt hiszem nem való nekem az élet és ez rendben van. Mindenki maga dönti el hogy mi való neki, mert érzi azt. Én ezt érzem, jogom van véget vetni ennek, ha nem akarom végig csinálni, mert az én életem és ha én úgy döntök hogy nem kell ez nekem, eldobhatom. Azt hiszem elhatároztam. 17/L

2021. nov. 7. 05:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Cég hogy állhozzá. Egyik helyen engedték máshol kirugással fenyegettek ha ráülök.
2021. nov. 7. 16:28
 32/33 anonim ***** válasza:

6-os

Kérdező!

Nem kell elképzelnünk.

Ezt mindenki megéli. Nics ebben semmi különleges. Jellemző erre az életkorra. Biokémia.

Szóval képzeld el: nem kell, hogy valós oka legyen mélabúdnak. És képzeld: elmúlik, ahogy nálunk is elmúlt.

Ráadádul november van. Az év legnyomasztóbb időszaka. Egyre nő kint a sötétség, így bent is. Tegnap előtt én is eljátszottam a gondolattal. Nekem volna is rá okom.. csak tudom, hogy a november szívás. De tudom azt is, hogy vége lesz ennek az időszaknak. Semmi nem reménytelen.

Kicsit higgy azoknak, akik párszor átmentek már ilyesmin.

48f

2021. nov. 8. 04:34
 33/33 anonim ***** válasza:

17l

Nincs több kérdésem.

Hormonok.

Lehet kis környezetváltozás jót tenne.

Menj fiúk társaságába. Utazz, fedezd fel a vilagot.

Mozdulj ki.

2021. nov. 8. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!