Lehet hogy nekem nem való az élet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen utálok élni. Azt hiszem nem való nekem az élet és ez rendben van. Mindenki maga dönti el hogy mi való neki, mert érzi azt. Én ezt érzem, jogom van véget vetni ennek, ha nem akarom végig csinálni, mert az én életem és ha én úgy döntök hogy nem kell ez nekem, eldobhatom. Azt hiszem elhatároztam. 17/L2021. nov. 7. 05:07
21/33 anonim válasza:
Akár iskolapszichológus akár bárki segíthet, hogy új szemszögből tudj az életedre, a lehetőségeidre tekinteni...
22/33 anonim válasza:
Na, ez jó jó inspiráció lehet, hogy szeretnéd új oldalrol megismerni az életet.
Az a szerencséd, hogy még nagyon fiatal vagy, még bőven megtalálhatod önmagad, azt, amit szeretnél, ami boldoggá tenne.
24/33 anonim válasza:
Attól még olvasni tud, csak válaszolni nem.
Okos!
25/33 anonim válasza:
Törlöm a fiókom és tovább olvasom. Logikus tényleg.
26/33 anonim válasza:
Itt nem lehet követni, de pl. levlistákon ahány nagy dérrel-dúrral leiratkozót láttam már, aki aztán szép csendben visszaoldalgott...
27/33 anonim válasza:
Persze majd egyetemmel feltétlen rommá keresi magát hehhh...
28/33 anonim válasza:
Nézd hallásommal nem vesznek fel munkára sulim van rengeteg. nőknél semmi sikerem.
Olyan nagyon én se akarok már élni
29/33 anonim válasza:
Keress olyan munkát, amelyhez kevésbé kell a hallás.
30/33 anonim válasza:
29
Én targoncázni szeretek.
Egyik volt munkahelyemen jött egy vastag szemüveges román őt bezzeg felengedték a targoncára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!