Hogyan érthetném meg a pályaválasztásomat a családommal?
11.es vagyok, nem vagyok 100%ig biztos h jol.dontottem, de ugy erzem.legszivesebben magyar-hittan tanar lennek!
anyum ezen kb. csak sohajtozik hogy az en eletem de miert nem.megyek inkab... (par negativ csaladi velemeny;)
kisebbik batyam nem ert de azt meg annyira se minek foglalkozok ilyenekkel 17evesen! xD
a nagyobbik noverem a legkemenyebb ebben; magyartanarokbol.Dunat lehet rekeszteni a hittantanarok meg ingyemelok (vagyhogy)
szoval en tudom hogy szeretnel.meg jot akarnak nekem de ha hozzam.most ez all a legkozelebb?
Menjél magyarra nyugodtan.
De minor képzésnél jól gondold át a hittant. Lehet azt egyszer kiveszik a tantervből, nem olyan biztos az, mint látszik. Sokkal jobban járnál mondjuk a magyar mellé egy nyelvvel.
És egyetemen is van sok lehetőség hasonló vallásúakkal közös programokon részt venni, Bibliaismereti órák, meg egyetemista misék, 1000 program és lehetőség van.
Ezt tényleg fontold meg.
Illetve lehet két minort is választani, ha jól tanulsz, és bírod, akkor harmadiknak mehet hittan, de.... annyira ez a páros tényleg nem nyerő. Esetleg nyelv-hittan, magyar-nyelv, ilyesmik.
Erre a firkálmányra az sem mentség, hogy telefonról írsz, vagy hogy gyorsan. Konkrétan értelmetlenek a mondataid.
Na mindegy... Olyan szakra mész amilyenre akarsz, de azért gondold át még egyszer. Nem muszáj túl komolyan venned ezt a pályaválasztás dolgot. Kis bölcsészpalántáknak mindig van hely a mekiben.
Hát, köszi...a helyesírási mentségeimet már felsoroltátok. :)
Azért fogalmazhattatok volna kicsit finomabban, de az őszinteséget díjazom! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!