Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet hogy nekem nem való az...

Lehet hogy nekem nem való az élet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálok élni. Azt hiszem nem való nekem az élet és ez rendben van. Mindenki maga dönti el hogy mi való neki, mert érzi azt. Én ezt érzem, jogom van véget vetni ennek, ha nem akarom végig csinálni, mert az én életem és ha én úgy döntök hogy nem kell ez nekem, eldobhatom. Azt hiszem elhatároztam. 17/L

2021. nov. 7. 05:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
Üdv a nagy B betűs életben. Sokat stresszelsz és ez kihat a hangulatodra. Hangulatjavításként segíts te is valakinek, hátha jobb kedved lesz tőle. Plusz rengeteg kitartás és sport ajánlott. Mozdítsd ki magadat a holtpontról..
2021. nov. 7. 06:48
 12/33 molnarmarcell21 ***** válasza:
77%
Csak félre vagy szocializálva. Menj el egy pszichológushoz, rendbetesz.
2021. nov. 7. 06:48
 13/33 anonim válasza:
100%

Ez ellen tenni kell, fordulj a családodhoz, barátokhoz, de szerintem szakemberhez sem ártana. Vannak ezzel foglalkozó segélyvonalak is.

Az én családomban volt öngyilkosság, kérlek legalább a családodra gondolj, a te tinédzserkori nyűglédesed miatt milyen fájdalmat okoznál nekik.

Tessék keresni valami hobbit, barátkozni, nem 0-24 a szobában ülni, munkátkeresni... és nem azon merengni milyen rossz neked!

2021. nov. 7. 06:49
 14/33 A kérdező kommentje:

Na jó, elegem van. Mindig mindenki azzal jön hogy a család. Istenem.. ha tudnátok milyen családom van. Mindegy.. nyilván nem itt kell segítséget kérni, ha ki akarom nyírni magam. Egyesek annyit mondanak hogy mi tart vissza, mások meg adják a szar tanácsaikat.

Törlöm is a profilom oszt cső.

Legyetek boldogok mert AZ ÉLET OLYAN SZÉÉÉP

2021. nov. 7. 06:56
 15/33 anonim ***** válasza:
68%

Legalább addig várj vele, amíg a saját labadra nem állhatsz.

Tanulj jól, menj egyetemre és keresd rommá magadat, hogy otthagyhasd ezt az életet.

Egyébként, ha se tanácsot nem fogadsz el, sem azt, hogy jól döntöttél, akkor tényleg töröld a regisztrációdat.

2021. nov. 7. 06:58
 16/33 A kérdező kommentje:
Azért remélem utánam elpusztul a világ is mert már az emberek is szemétből vannak :D
2021. nov. 7. 07:01
 17/33 anonim ***** válasza:
74%
Itt mindenki segíteni akar neked, de az emberek szemétből vannak... remek ember vagy te is.
2021. nov. 7. 07:05
 18/33 anonim válasza:
100%
Szedj Magne B6 vitamint! Nekem sokat segített tavaly a depi leküzdésében.
2021. nov. 7. 07:07
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Hé, kérdező, adtál te már valaha is valakinek bármit magadból, önként, önzetlenül?

A #16-os válaszod alapján aligha.

Itt lesz a gond...

2021. nov. 7. 07:08
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy törölted magadat.

Fáradtan, kialvatlanul nem is lehet jó döntéseket hozni.

Próbálj meg pihenni, ne kergesd körbe-körbe a negatív gondolataidat.

2021. nov. 7. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!