Lehet hogy nekem nem való az élet?
Ez ellen tenni kell, fordulj a családodhoz, barátokhoz, de szerintem szakemberhez sem ártana. Vannak ezzel foglalkozó segélyvonalak is.
Az én családomban volt öngyilkosság, kérlek legalább a családodra gondolj, a te tinédzserkori nyűglédesed miatt milyen fájdalmat okoznál nekik.
Tessék keresni valami hobbit, barátkozni, nem 0-24 a szobában ülni, munkátkeresni... és nem azon merengni milyen rossz neked!
Na jó, elegem van. Mindig mindenki azzal jön hogy a család. Istenem.. ha tudnátok milyen családom van. Mindegy.. nyilván nem itt kell segítséget kérni, ha ki akarom nyírni magam. Egyesek annyit mondanak hogy mi tart vissza, mások meg adják a szar tanácsaikat.
Törlöm is a profilom oszt cső.
Legyetek boldogok mert AZ ÉLET OLYAN SZÉÉÉP
Legalább addig várj vele, amíg a saját labadra nem állhatsz.
Tanulj jól, menj egyetemre és keresd rommá magadat, hogy otthagyhasd ezt az életet.
Egyébként, ha se tanácsot nem fogadsz el, sem azt, hogy jól döntöttél, akkor tényleg töröld a regisztrációdat.
Hé, kérdező, adtál te már valaha is valakinek bármit magadból, önként, önzetlenül?
A #16-os válaszod alapján aligha.
Itt lesz a gond...
Sajnálom hogy törölted magadat.
Fáradtan, kialvatlanul nem is lehet jó döntéseket hozni.
Próbálj meg pihenni, ne kergesd körbe-körbe a negatív gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!