Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet/érdemes egy...

Hogyan lehet/érdemes egy életet elkezdeni Svédországban/Norvégiában/Finnországban illetve melyik SZERINTETEK a legobb választás?

Figyelt kérdés
Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Esetleg tippekre, hogy hogy érdemes nekilátni. (Nyilván kell egy lakhely meg munka, azt én is tudom, de gondolok most itt olyanra, hogy valami papír, hogy ott élhessek kell-e?)

2020. dec. 22. 00:49
A kérdező szavazást indított:
Norvégia
Svédország
Finnország
26 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Finnország nagyon jó. Én is éltem ott.

Nem kell semmilyen papír, a személyid elég.

Illetve nyilván vidd az EUs Taj kártyádat.

2020. dec. 22. 03:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kell a helyi nyelvtudás. Anélkül nem fogsz rendes állást találni.

Mivel EU van, így nem nehéz a jogi rész.

Legyen nagyjából 1-1,5millió forint megtakarításod az első időkre!

2020. dec. 22. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak angolul tudtam, és simán találtam munkahelyet. (1es voltam)
2020. dec. 22. 11:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még egy kicsit odébb van az egész, de amit lehet, szeretek előre tervezni. Angol és német nyelvtudásom már most elég jó, mielőtt kimennék alap nyelvtudást szereznék az adott ország nyelvén. :)

2020. dec. 22. 12:48
 5/7 anonim válasza:
81%
Norvégia! A világ legjobb életszínvonala!
2020. dec. 23. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5.-ös válasz iró! Ez igaz Norvégiában legjobb az élet színvonal. És Norvégia az egyik világ leg drágább osrszága is. Sőt a Skandináv fél sziget leg drágábja is ugan akkor. Ha Norvégiába ki költözöl, és ott akarsz élni, esetleg dolgozni is. Akkor a ki utazásod napja és az első fizetésed közötti időszakban nem lesz elég a 1 - 1,5 millió Ft. Legalább minimum 4 millió magyar forintnak megfelelő, az az 114.285 Norvég Koronának megfelelő összeg legyen nálad. És még szinte majd hogy nem kevés is, az átlag normál élethez. Mert Norvégia olyan drága. Felső fokú a angol nyelv vizsga, és minimumi értelmi szintű és beszéd szintű Norvég nyelv tudás alap szint.
2021. jan. 6. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
na majd ha nem lesz olaj akkor a norvegoknak se lesz ekkora kabatjuk es csak a halkereskedelem marad... Teljesen idiota orszag ezekkel a horror arakkal
2021. márc. 12. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!