Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is csalódott már olyan...

Más is csalódott már olyan emberben akit többre tartott?

Figyelt kérdés
Ma csalódtam egy hatalmasat van egy számítástechnikai boltos ismerősöm szereléssel is foglalkozik,én éppen egy ismerősöm gépét csinálom és már régóta benne vagyok a témába szóval azért sok dolgot meg tudok oldani.Szóval egy darab kérdést írtam az ismerősömnek,hogy mit tapasztaltam a géppel kapcsolatban mivel ő régóta szerel van már sok tapasztalata és én meg nem kértem,hogy ingyen csinálja meg vagy ilyesmi pusztán egy kérdést tettem fel és a válasz az volt,hogy ő nem tanácsadásból él meg neki havonta mennyi pénzt kell kitermelni.Pedig én semmi szívességet nem kértem tőle csupán egy kérdésre egy választ,hogy legyen min elindulnom,kb pár másodperc alatt meg válaszolhatta volna.Bezzeg mikor újította fel az üzletét én simán felajánlottam a segítségem, mindenben bár igaz ő nem fogadta mert,hogy ő tudja csak mit hova pakol.Elhiszem,hogy mindenki pénzből él de ez már megrohasztja az embereket pláne,hogy semmi olyat nem kértem tőle ami pénzbe kerülne.

2021. nov. 4. 13:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9/

Hasonlóképpen voltam amit itt feletted írtam röviden. Ismerősöm leszólt mindennek kétszínű meg ilyenek közben meg ő volt az meg hisztis picsa volt fiú léttére,meg hogy ő lelki szemetes ládám volt ilyenek bizalmas dolgokat is mondtam neki mert bíztam benne. Mindig azt kérdezgette ki inkább a barátom ő vagy az ismerőse aki által megismertem,folyton barátozott mikor meg úgy volt le voltam szarva. Kérdeztem is tőle,hogy volt egy helyzet mondom most nem vagyok a barátod le vagyok szarva? Azt mondta igen mert ő ilyen,aztán meg jött megint a barátom dumával

2021. nov. 4. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Bármilyen nehéz is, az lesz a legjobb, ha megszűntetsz vele minden kapcsolatot. A leírások alapján olyan embernek tűnik, aki hosszútávon nagyobb gondokat képes okozni.
2021. nov. 5. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!