Más is csalódott már olyan emberben akit többre tartott?
Figyelt kérdés
Ma csalódtam egy hatalmasat van egy számítástechnikai boltos ismerősöm szereléssel is foglalkozik,én éppen egy ismerősöm gépét csinálom és már régóta benne vagyok a témába szóval azért sok dolgot meg tudok oldani.Szóval egy darab kérdést írtam az ismerősömnek,hogy mit tapasztaltam a géppel kapcsolatban mivel ő régóta szerel van már sok tapasztalata és én meg nem kértem,hogy ingyen csinálja meg vagy ilyesmi pusztán egy kérdést tettem fel és a válasz az volt,hogy ő nem tanácsadásból él meg neki havonta mennyi pénzt kell kitermelni.Pedig én semmi szívességet nem kértem tőle csupán egy kérdésre egy választ,hogy legyen min elindulnom,kb pár másodperc alatt meg válaszolhatta volna.Bezzeg mikor újította fel az üzletét én simán felajánlottam a segítségem, mindenben bár igaz ő nem fogadta mert,hogy ő tudja csak mit hova pakol.Elhiszem,hogy mindenki pénzből él de ez már megrohasztja az embereket pláne,hogy semmi olyat nem kértem tőle ami pénzbe kerülne.2021. nov. 4. 13:28
1/12 anonim válasza:
Ilyenek az emberek sajnos bár nem mindenki de sokan így viselkednek.Ha neki kell valami akkor te ugorj de ha neked akkor menj a pcsába kb.Én is tapasztaltam hasonlót szóval értem miről van szó de én már csak nevetek ezen.
2/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak én is tudnék nevetni rajta de szarul esett,Én mindig azt mondom neki pedig ha bármi van amiben esetleg én tudnék segíteni akkor szívesen segítek.
2021. nov. 4. 13:57
3/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek még egy mosolyt is behódolásnak értelmeznek, pont mint a majmok.
4/12 A kérdező kommentje:
3/
Az a fura a kollégája meg pont az ellentéte járok be hozzájuk a boltba a kollégájával mindig segítünk egymásnak meg jókat elbeszélgetünk.Ott még a pénz kérdés sosem merült fel.
2021. nov. 4. 14:16
5/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele ha ilyen undok.
Én már ezen túl vagyok rég és nem is érdekel.Biztos fiatal vagy még és azért esik ilyen sz@rul de idővel ahogy idősödsz nem fog érdekelni hidd el nekem és inkább leszel egyedül mint ilyen “barátokkal”
6/12 A kérdező kommentje:
5/
Annyira fiatal már nem vagyok de nem vagyok annyira szociális szóval sokszor ami másnak már megszokott nekem ledöbbentő lehangoló.
2021. nov. 4. 14:18
7/12 anonim válasza:
Engem elárult olyan értelemben a legjobb barátom hogy elmondtam neki valamit és aztán mástól vissza hallottam a dolgot és pont olyan vágta a képembe hogy tudja aki engem utált.Én megbocsátottam ezt is csak másnak is tovább adta aztán erre is rájöttem úgyhogy a csalódás az ilyen
8/12 A kérdező kommentje:
7/
Ez kicsit ismerős igaz nem konkrétan baráttal mert én max havernak tartottam az emberkét meg csak pár hónapig tartott az egész ő már az elején lebarátozott,viszont ennek ellenére ő is simán kiadott.
2021. nov. 4. 14:27
9/12 anonim válasza:
Középiskolában az osztályfőnököm kezdetben totál rendes volt, kedveltem őt. Aztán fokozatosan elkezdett cseszegetni (talán ez volt a mániája, többen is mondták, hogy egy undok hülye szemét). A magánügyeimet, amelyeket bizalmasan megosztottam vele, mert gondoltam, hogy esetleg tud segíteni, szóval az egész osztály előtt beszélte ki, és elég kínos helyzetekbe hozott. A legnagyobb hülyeséget negyedikben csinálta. Félévkor elkezdte, hogy állítólag rengeteg hiányzásom van, és elkezdhetnék végre iskolába járni (!!!). Holott csak néhány napot hiányoztam, azt is csak azért, mert orvoshoz kellett mennem, és ehhez jó pár km-t kellett utaznom. Fölcsesződtem, megmondtam az igazgatónak (csoda, hogy eddig tűrtem). Másnap az illető behívatott magához, ott volt az igazgató is. A tanár elkezdett cirkuszolni, hogy mit találgatok, ő nem is mondott ilyet. Megint fölment a vérnyomásom, kimentem, becsaptam magam után az ajtót. A következő osztályfőnöki órán az egész osztálynak elmondta, hogy mekkora hazug vagyok, ezt nem gondolta volna rólam, milyen aljas vagyok, mit képzelek magamról, hogy az ajtót csapkodom stb. Majdnem az egész óra azzal telt el, hogy engem szidott mindenki előtt. A sok hülye osztálytársam meg se mukkant, pedig tutira hallották, hogy mit mondott az állítólagos hiányzásokkal kapcsolatban. Ez tavaly történt, még a járvány előtt. Utálom őt a mai napig. Pedig kezdetben tényleg szerettem. Sokszor hallottam, hogy egyszer mindenki megkapja a magáét, de én nem hiszek ebben. Sosem ártottam neki, és mégis én voltam a bűnös. Nem tudom feldolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!