Azok akik szerint nem léteznek vékony alkatú nagy mellű nők, azoknak erről mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Lehet nem pontos kategória, de máshol olvastam itt a gyk-n, hogy aki vékony alkatú annak nem lehet nagy melle. Talán a társkeresési problémák témakörben volt erről diskurzus.
Hát én másképp látom, és szinte az összes nagymellű csaj, akit eddig láttam mind vékony, de legalábbis átlagos testalkatú volt.
Akkor mégis honnan szedték ezt a baromságot?
2021. nov. 1. 19:06
21/24 anonim válasza:
A véleményem:szilikon és elégszép.
22/24 anonim válasza:
léteznek nagy mellű és vékony nők
ez a típusú csaj jobb, mint egy kis mellű, pl A-kosaras?
23/24 anonim válasza:
Nekem ez a csaj nem tűnik túl vékonynak mondjuk, a melle meg gyanúsan feszes. De ettől persze léteznek ilyen nők. Bár nem túl egészséges egy vékony testen ekkora súlyt hordani.
24/24 anonim válasza:
Biztos hogy vékony? Nem igazán látszik a dereka. A has villantós polotól ami látszik szép...de. ez így csalóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!