Elsősorban fiúk vèleménye érdekel. Milyen a képen látható lány alakja különösen a combja? Vékony, pont jó vagy fogyhatna belőle?
2018. szept. 3. 13:50
1/27 anonim válasza:
Ebből a képből nemigen tudható.
2/27 anonim válasza:
Hat szerintem elegge satnya, latszik, hogy nem sportol semmit. Felszedhetne egy par kilo izmot. Mondjuk valami ilyesmi mar sokkal jobb lenne: [link]
28F
3/27 anonim válasza:
Hát fogyni már aligha tudna, mert már az agysejtjeinek is híján van, hogy a kép alapján még fogyni akar... :P :O
4/27 A kérdező kommentje:
Kedves második, hosszútávfutó atléta vagyok.Csak most egy betegség miatt rosszabbul ment, lement az izom es feljött zsír
2018. szept. 3. 14:09
5/27 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó alakja, (alakod) van.
6/27 anonim válasza:
Hat az atletak eppen azok, akiken egyebkent sincs semmi izom... sulyzozni kellene, nem csak futkarozni. Az latszik, hogy az izmod lement, zsirt nem latok. Felesleges fogynod, izmot kell epitened.
7/27 A kérdező kommentje:
Csak futkaroznak persze. Jó nagy dumájuk van a kondisoknak aztán csak azert mert futni nem bírnának
2018. szept. 3. 14:42
8/27 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó alakod van, fogynod semmifélekeppen nem kell. A vallad mintha kicsit szélesebb lenne, mint a csípőd,, de hát ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Jó az alakod, ne aggódj!
9/27 anonim válasza:
Szerintem ez a tipikus atléta alkat.
Szép vèkony vagy, szerintem izmod is van, bár igen, az lehet hogy kicsit több izmod kéne legyen, ha ezzel foglalkozol, bár ez a te dolgod.
10/27 anonim válasza:
Nagyon rossz alak, de ha futó vagy akkor jó.
Mint ahogy az úszó csajoknak sincs mellük, de azt meg úgy kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!