Elsősorban fiúk vèleménye érdekel. Milyen a képen látható lány alakja különösen a combja? Vékony, pont jó vagy fogyhatna belőle?
2018. szept. 3. 13:50
11/27 anonim válasza:
Az izomnak nem csak a mennyisége fontos, hanem a minősége is. Láttam már olyat, hogy a kocsmában a vékonyka karú volt komlói bányász úgy lenyomta a kigyúrt fazont szkanderban, hogy megrepedt a kocsmaasztal...
12/27 anonim válasza:
Hát nekem nem jön be az alakod,így ruhában amúgy is csalóka.Egy bikinis képen lehetne megmondani.
13/27 anonim válasza:
Rossz szögből lett fotózva, erős a perspektivikus torzulás.
14/27 anonim válasza:
#7 - 15 felmaraton van a hatam mogott, most pedig Mud Master es Spartan akadaly versenyeket futok, de edes vagy, hogy igy "lekondisozol". Amig csak futottam, en is ilyen satnya voltam, mint te. Miota felveszem a sulyzokat jobb formam is lett.
Ne bantasnak vedd, te kerdezted ferfiak velemenyet. Ez az enyem.
15/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó így is, de ha pár kilót felszedsz úgy még szexibb leszel.
16/27 A kérdező kommentje:
Utolso elotti én nem bántásnak veszem de azert szerintem elég bunkón fogalmazol, plusz rám sütöd 11 év atlétika után hogy latszik hogy nem sportolok semmit.
2018. szept. 3. 18:14
17/27 anonim válasza:
Teljesen rendben levő. Ha nem veszed alakoskodásnak a válaszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!