Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha tehetős,befolyásos ember...

Ha tehetős,befolyásos ember lennél,te mit tennél meg?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 21:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyéb: jótékonykodás, pozitív változásokat hozó startupok támogatása
2021. okt. 26. 13:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Bebiztosítanám a feleségem jövőjét, gondoskodnék egy életre a lányomról, az unokáimról, aztán kinyírnám magamat.
2021. okt. 26. 15:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Én telivéreket vennék, hobbicélra
2021. okt. 26. 17:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Uh vennék egy lykoi fajtájú macskát. Nagyon cukik, csak piszok drágák.

Max kutatókorházakat támogatnék a pénzből, másnak nem látom az értelmét.

2021. okt. 26. 17:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha mos így hirtelen az lennék, akkor első lépésként fognél egy papírt és egy ceruzát, forintra pontosan összegezném a vagyonom és egy napot csak arra szánnék, hogy felosszam, mire mennyit költsek. Szóval maradnék normális. Amúgy a felsoroltakból csak a pénz jönne jól, a befolyásosságot kihagyom, az tényleg csak a szociopatáknak mániája, az meg tölem távol áll. Amúgy meg nincsenek nagy elvárásaim, szerintem ilyen felső- közép szinten élném az életem. Legnagyobb célok is ilyen kompakt modern kertesház, iwatch, legdrágább elektromos fogkefe stb. lenne. Na jó meg mondjuk egy teslát nem hagynék ki az életemből :D De nem vagyok nagyzolós, szóval nem használnám fel a vagyonom többre, mint amire hivatott, vagyis az élet és nem a túlélés biztosítása. Ha nagyon elképesztően sok pénzem lenne (ami túlmutat az egész életem anyagi biztosítottságán), akkor pénzt adnék a hobbiaimra, lakóhelyem problémáinak megoldására, meg mondjuk a menhelyeknek.
2021. nov. 19. 10:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Ja és nem járulnék hozzá, hogy a nevem feltüntetésre kerüljön bárhol, mint támogató mert a hírnévtől, ismertségtől (+képmutatóó adakozástól) okádok.

25 voltam

2021. nov. 19. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!