Ha tehetős,befolyásos ember lennél,te mit tennél meg?
Én pestre építetnék függőleges erdő típusú lakásokat/kollégiumokat.
Pest levegője büdös és szennyezetr, én így tisztítanám meg.
Ezek kozul max a telekfelvasarlas, epitkezes, kiadas izgat. A tobbire nincs ingerenciam.
De mindemellett, bar nem irtad, en sokat adomanyoznek is.
Persze... Segítenétek a rászorulókon... Dehogy segítenétek!
Az embernek minél több pénze van, annál irigyebb! Szerintetek, miért nem jótékonykodik semmit a gazdagok többsége...? Mert a pénz az egy olyan dolog, ami teljesen megváltoztatja a személyiséged!
Tudom magamról, hogyha gazdag lennék, egy beképzelt bunkó lennék! Eszembe nem jutna elszórni a vagyonomat a szegényekre!
Míg így átlagos anyagi helyzetben gyakran megszánom a hajléktalanokat! Volt már, hogy egy ezrest adtam valamelyiknek!
Nem is akarnék gazdag lenni, maximum jobb módú!
#7-es
Egyetértek. RÉSZBEN. Mert amúgy a rászorulókon nem a pénz segít, hanem a munkalehetőség, egy stabil pont az életükbe, ha már lecsúszott akkor helyrehozni a mentális egészségét, sínre tenni az életét, majd onnantól kezdve kereshet munkát, vagyis inkább biztosítva kéne lennie. Pénzzel nem lehet segíteni senkin. Ezért is van, hogy akármennyi adomány összegyűlik az afrikai szegény negyedeknek, továbbra is szegények maradnak, mert a pénz elfogy. Művelhető föld, termés, vízellátás, technológia kell nekik, egy alap löket, nem konkrét pénz vagy étel. Az elfogy, nem megújuló.
Egyébként lemaradt, hogy orvosi egyetemen tenném kötelezővé a geriátriát, csak magamba ez evidens volt, de olvasva nem az XD.
#8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!