Este időben fekszem,reggel mégsem tudok felkelni. Mindennap elkésem,hogy változtassak?
Figyelt kérdés
Este legkésőbb 22 óra körül alszom, de néha hamarabb is. Reggel 6:00kor felkelek és le megyek a páromnak oda adom a reggelit, kap egy kávét. Ez kb 2 perc és rohanok vissza lefeküdni. Aludhatok még 6:45ig, amiből rendszerint 7:15 és 7:20 lesz.Nem tudok felkelni, de muszáj vissza feküdjek aludni kicsit miután elmegy a párom mert ha nem teszem szó szerint zombi vagyok a fáradtság érzésétől. Mindennap rendszeresen elkésem a munkahelyemről, amikor kezdődik a munkaidőm én akkor indulok itthonról, és 20km az út. A vérképem rendben, de azért aggódom. 26 éves nő vagyok,ha egyszer anya leszek mi lesz velem?? Nem tudom mi bajom2021. okt. 19. 06:38
11/15 anonim válasza:
Azért vagyunk kiakadva a kávén, mert a leírásodból kiderül, hogy ez egy probléma neked. Ha felkelnétek egyszerre, de van még időd és főzöl neki kávét, az oké. De felkelni korábban, kávét főzni aztán visszaszédülni az ágyba, nos ez hülyeség. A párod részéről meg elgondolkodtató, hogy miért nem mondja, hogy hagyd, ne csináld, aludj csak.
12/15 anonim válasza:
A tulsoly sokat szamit, fogyjal le dietaval,de este mindig egyel szenhidratot higy tudj aludni. Este 8 kor fekudj le es hadunalj alvomaszkot, igyal nyugtato teakevereket, illetve egy kis savlekötőt is bevehetsz.
13/15 anonim válasza:
Szereted a munkádat és a munkahelyedet, a kollégákat? Szerintem azért késel el, mert nem is akarsz bemenni.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen lehet a bioritmusod.
Ha 7 előtt kell ébredni, az nekem horror. Konkrétan az első csörgésre nem is vagyok képes felébredni, nem tudok magamról. Majd miután nagy sokára kitápászkodtam az ágyból, félálomban, félig nyitott szemmel készülődöm, fogmosás, ruhaelőszedés és egyebek közben konkrét mikroalvásokkal.
Ha mondjuk 7:30-kor kell ébredni, álmos vagyok ugyan, de ilyen durva jelenség nincs. Ha 8-kor kell ébredni, álmos se vagyok.
(Fentiek jóformán 100%-ban függetlenek attól, hogy mikor fekszem le, alszom el.)
Megoldás lehet rugalmas munkaidős állás találása, olyan állás találása, ahol elegendő 9-re bemenni, minél több home office-os állás találása. Attól függ, mi(k) a végzettsége(i)d.
15/15 anonim válasza:
"Ő is simán megtenné nekem". De nem teszi. Inkább elvárja azt, hogy hamarabb felkelj, és kiszolgáld. Utána meg még visszamennél aludni, de csak 45 percre. Ezzel készíted ki a szervezetedet. Ha már felkeltél, ne feküdj vissza, főleg ne egy óránál kevesebb időre. Pont ezért nem tudsz időben felkelni. Keress erre más megoldást. Vagy foglald el magad 45 percig, vagy fel se kelj, a párod meg csináljon magának reggelit és kávét, vagy értse meg, hogy neked még aludnod kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!