Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon unalmasnak tűnök, ha...

Nagyon unalmasnak tűnök, ha van szabadidőm, akkor olvasok? (Napi 5-8 óra...)

Figyelt kérdés
febr. 16. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár én is szeretnék olvasni.ne bànd!

Rengeteg információhoz jutsz hozzá+bátrabban vàlasztèkossabban kommunikálsz szélesebb a latoköröd gyorsabban tanulsz és felfogsz dolgokat

febr. 16. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én is szeretek olvasni.
febr. 16. 18:27
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Ez borzasztó mennyiségű időpazarlás szerintem, nem unalmasnak tűnsz tőle, de igazából nem az én dolgom.
febr. 16. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem tűnsz unalmasnak, csak számomra felfoghatatlan, hogy valakinek ennyi szabadideje legyen. Utoljára akkor volt ennyi időm olvasni, amikor beteg voltam és ágyban feküdtem három napig.
febr. 16. 19:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól teszed:).
febr. 16. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es irigy.

3-as meg gondolom, csak azt nem tartja időpazarlásnak, ami pénzt termel.

febr. 16. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

"3-as meg gondolom, csak azt nem tartja időpazarlásnak, ami pénzt termel."

Rosszul gondolod.

A magamra fordítható szabadidőmben zenélek, komponálok, esetenként verset írok (értsd: alkotok), kisebb részt engem érdeklő témában olvasok vagy nézek meg videókat.

Napi 5-8 órában masszívan más gondolatát fogyasztani számomra nem hasznos.

febr. 16. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
7.: Nem vagyunk egyformák. Van, aki inkább passzív befogadó, más inkább alkotó személyiség. Te az utóbbi vagy. A másik típus nem értéktelenebb, mint a tiéd.
febr. 16. 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A szememben abszolút nem tűnsz unalmasnak. Egy picit irigykedem is, mert igényem lenne, időm még sincs valami sok olvasni.
tegnapelőtt 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
#6 áruld már el, miből szurted le, hogy irigy vagyok. Annyit írtam, hogy nem tudom elképzelni, hogy van valakinek napi 6-8 óra szabadideje, amit tisztán olvasásra tud fordítani. Biztos van ilyen persze, aki fekvőbeteg, vagy nem túl aktív nyugdíjas, de valahogy a kérdező nem tűnt annak, ezért csodálkoztam el rajta. Ebben mi az irigység?
tegnapelőtt 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!