Miért baj ez másoknak, és miért tartják nem normálisnak, vagy unalmasnak?
Én egy 37 éves férfi vagyok, és nekem nagy vonalakban abból áll az életem, hogy hétköznap munkaidőben dolgozok, utána otthon elintézem a magánügyeim, majd megnézem a híradót, utána a következő magazin műsort, aztán pedig egy napi sorozatot, végül lefekszem aludni.
Hétvégén egy régebbi sorozat ismétlését nézem TV-felvételről, de eszemben sincs bármerre is kimozdulni bevásárláson kívül.
Nekem így kerek az életem.
Nem akarok bulizni menni, kocsmában rohadni részegen, moziban bambulni, állatkertbe, múzeumba, edzőterembe, uszodába, nyaralni vagy síelni menni, családi ebédre és egyéb összejövetelekre járni, meg semmi egyéb ilyesmire.
Miért zavar ez másokat, és miért tartják ezt nem normálisnak, ha nekem ez így jó, és szerintem nincs ezzel semmi baj?
Csak te dolgod, hogy hogyan élsz. Nem kell másoknak megfelelned.
Ha neked így jó, akkor nyugodtan élj így. Semmi baj nincs ezzel.
Köszi, ezt én is pontosan így gondolom.
Mégis a legtöbb kollégám, mikor ez a téma kerül szóba, le van döbbenve, vagy furcsa arcokat, fintorokat vág, mintha ez egy ufótól való dolog lenne.
Én meg nem értem miért.
#3 Értem, hogy így gondolod, de ez miért probléma másoknak?
Most én is elkezdhetnék azon problémázni, hogy mások meg miért csinálnak annyi minden értelmetlen dolgot, de nem teszem.
Nekik az úgy jó, hiába érzem és feleslegesnek, vagy értelmetlennek, de amíg azzal engem nem zavarnak, addig nem érdekel, csinálják csak.
#4 Ez így még rendben is van, csak miért gondolják, és erőltetik, hogy változtatnom kéne ezen, ha ez nekem ÍGY JÓ?
A legtöbb ember nem tudja azt elfogadni, ha valaki máshogyan él, mint ahogy ő azt jónak látja. Sokan meg egyszerűen csak szeretnek belepofázni a mások életébe.
Nem kell velük foglalkozni. Ennyi erővel mindenkit lehetne valamiért csesztetni.
Le lehet pontozni, mert tudom gyakorin lévőknek minden álma 24/7-ben otthon ülni a gép előtt. De átlag embernek az ilyesmi azért csak unalmas.
Engem nem érdekel, hogy unalmas vagy, pont le is szarom, de ettől még a véleményem az, hogy unalmas ember vagy. Ha neked jó, hát nekem is jó, de ettől még hagy ne Istenítsem már azt, hogy nem csinálsz semmit :D
#9 Nem kell Isteníteni, és nem pontoztalak le, mert relative értelmesen válaszoltál a kérdésre.
Ha mindenki így állna hozzá, hogy nem zavarja és nem akar változtatni rajta, akkor fel sem merült volna bennem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!