Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj ez másoknak, és...

Miért baj ez másoknak, és miért tartják nem normálisnak, vagy unalmasnak?

Figyelt kérdés

Én egy 37 éves férfi vagyok, és nekem nagy vonalakban abból áll az életem, hogy hétköznap munkaidőben dolgozok, utána otthon elintézem a magánügyeim, majd megnézem a híradót, utána a következő magazin műsort, aztán pedig egy napi sorozatot, végül lefekszem aludni.

Hétvégén egy régebbi sorozat ismétlését nézem TV-felvételről, de eszemben sincs bármerre is kimozdulni bevásárláson kívül.

Nekem így kerek az életem.

Nem akarok bulizni menni, kocsmában rohadni részegen, moziban bambulni, állatkertbe, múzeumba, edzőterembe, uszodába, nyaralni vagy síelni menni, családi ebédre és egyéb összejövetelekre járni, meg semmi egyéb ilyesmire.

Miért zavar ez másokat, és miért tartják ezt nem normálisnak, ha nekem ez így jó, és szerintem nincs ezzel semmi baj?

2023. febr. 25. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Annak vagy unalmas akinek teljesen eltér az élete a tiedtől. Nekem volt egy barátnőm akinek szószerint semmire nincs igénye. Emiatt is szakadt meg a barátságunk, borzasztó unalmas, nem lehet vele semmiről beszélgetni, programokat csinálni meg pláne nem lehetett. Nekem több igényem van.

De ha neked így jó, engem nem zavar. Úgy éled az életed ahogy szeretnéd.

2023. febr. 25. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Igenis az élet nem csak a TV bámulásról szól, lehet más hasznos dolgot is csinálni, amiből okul az ember nem csak butul
2023. febr. 25. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

#10 Olyan szempontból lényeges mások véleménye, hogy ha kapcsolatban akarunk velük maradni, akkor azért "áldozatokat" kell hozni.

Én ismerek olyanokat, akik amúgy tök jó fejek, meg lehet velük dumálgatni általában online és ennyi. Programra nem lehet őket elcsalni, cserébe elvárják, hogy szórakoztatva legyenek, amihez meg nyilván nincsen kedvem.

Persze ha valaki nem igényli a társaságot és elven akkor jó neki.

2023. febr. 25. 15:14
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
38%
Tudod, kérdező, a világon minden pótolható,, kivéve az elvesztegetett időt. A te életed pedig egyébből sem áll, int elvesztegetett időből. Ne vedd ezt kritikának, mert mint azt előttem írták, senkinek semmi köze hozzá, hogy bäszod el az életed, csak szeretném ha tudnád, bármennyire végeláthatatlannak tűnik is most még a földi léted, NEM AZ! És hamarosan belépsz abba a korba, amikor az ember afféle végelszámolást csinál, és felméri a múlt történéseit, kihagyott lehetőségeit, és hidd el, egyetlen hülyeséged se fog annyira fájni, mint amit nem csináltál meg.
2023. márc. 1. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Azért mert mások jobban szeretnek másokkal foglalkozni, ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának.
2023. márc. 1. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!