Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is jól tettem,...

Szerintetek is jól tettem, hogy kiléptem a humortalan Facebook csoportból, ahol unalmasnak találják a talált vicceimet? Annyira frusztráló volt! Miért nincs az embereknek humorérzékük?!

Figyelt kérdés
2024. aug. 10. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
"Most komolyan ez ki a fszt érdekel" csoportra gondolsz?
2024. aug. 10. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Be se kellett oda lépned. Ilyen hülyeséggel pazarolni az időt.
2024. aug. 10. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Én nem szoktam ilyenekkel törődni igy, ha kilépek valahonnan, akkor azért teszem, mert véget akarok vetni a dolognak, azzal meg nem zárom le, hogy még utána filozófálok rajta, az értelmet sem látom.

Alapjáraton én nem az az ember vagyok, aki jól kezeli a negatív megjegyzéseket, így rég letettem arról, hogy a csoportokban közleskényszerem legyen. Ezt javaslom neked is. :)

Ráadásul abba is gondolj bele, mennyien szarnak a másikra manapság. Felesleges is posztolni, mert leszarják, ha nem keresel mást, ők sem keresnek téged. Például egy csomó ismerősöm azt se tudja, hogy nemrég meghalt az Édesanyám.

2024. aug. 11. 00:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Részvétem. :/

Ha kell valami, megpróbálok válaszolni/segíteni.

2024. aug. 11. 00:20
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
4, köszönöm szépen! ❤️
2024. aug. 11. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ, milyen csoport. Ha viccekről szóló csoport, akkor megérthetnék, ha neked más a humorod. Ha nem viccekről szóló csoport, akkor kérdés, hogy attól még hasznos volt-e, amiket írtál a csoportba, vagy csak a vicceidet írtad. Az utóbbi lehet zavaró is, hiába vicces valami, ha valaki nem pont amiatt van a csoportban, mert valami másról akarna informálódni.
2024. aug. 11. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az elég problémás, hogy lelkibetegnek kell lenni azétr, mert valaki nem érti a vicceidet.
2024. aug. 11. 10:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Inkább frusztráló, és elegem lett.
2024. aug. 11. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:

8

De szereted ezt a kifejezést. :P Milyen divat lett. :D

2024. aug. 11. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!