Miért vagyok ennyire "semmirekellő"?
Takarításhoz, rendrakáshoz nem kell motiváció, fel kell kelni és meg kell csinálni. Komolyan vicces, hogy videót nézel, hogy megjöjjön a kedved a takarításhoz :D No komment.
Állj föl és rakj rendet. Ennyi a nyitja. Szerintem csak szimplán lusta vagy. amíg a gyerekek alszanak addig ez megoldható.
Engem motiválnak a takarítós videók :D ha reggel megnézek egy morning routinet a ytn egyből megjön a kedvem mindenhez. Sokkal motiváltabb vagyok. Lehet hogy a szülés utáni depressziónak valami fajtája mert egyébként őket ellátod és az a legfontosabb. De amúgy az a feladatod, szültél és ellátod a piciket ha van egy kis időd leülsz és magadra koncentrálsz. Amúgy ha tudod hogy ezek a videók motiválnak nézd őket nyugodtan. Van egy nő tiktokon meg instán keresd meg : amanduhh
Na az ő háza is mindig úszik de mindig helyreteszi akármilyen gané is és neki is van kicsi gyereke mellette. Hátha belőle tudsz erőt meríteni. Megoldod te is💪💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!