Hogy csináljam hogy ne húzza le a hangulatom az, hogy nap mint nap szembesülök vele hogy mennyire mocskos a politika?
"Legszívesebben semmi sorsközösséget nem vállalnék ezzel az országgal, amíg ilyen a helyzet, de még is csak itt a család, itt beszélik az anyanyelvem..."
Költözz akkor valamelyik velünk határos országba, ami neked közel van, akkor minden hétvégén hazamehetsz.
Én azt mondom, inkább menjen a show meg az adok-kapok, mint hogy egypártrendszer és kötelező "fogdbeaszád" legyen.
"egypártrendszer és kötelező "fogdbeaszád" legyen."
Gyakorlatilag 10+ éve az van...
Akkor miről van szó? Fent még arra panaszkodsz, hogy freakshow meg kampányok mennek...??
Csak tétjük nem nagyon van.
Egy pedofil nagykövet, egy drogos homogangbengező eu képviselő és egy drogos hajósorgiás képviselő után még mindig "A PÁRTOT" isteníti az ország egy tetemes része.
Jah, hát igen, ez szomorú. Én már belefásultam, emiatt nem idegesít. Tavasszal szavazok majd ellenük, de ezen túl nem reménykedek már. Inkább a költözés akkor..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!