Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire könnyelműek az...

Miért ennyire könnyelműek az incelgyűlölő nők?

Figyelt kérdés

Nem kívánok én rosszat senkinek, de gettóban felnőtt 40 kiló vasággyal kissrácként megjártam a poklok-poklát. Nem értem, hogyan kaptak ekkora lovat maguk alá. Az én köreimben a nőket a hajuknál fogva húzták f...szra a drogdílerek, aki ellenállt az vagy nagyon karakán magánzó prosti lett, vagy kiszakadt a környezetből, esetleg olyan urat választott magának, aki végigverte a próbálkozókat.

Megemlítendő, hogy a férfiaknak se volt egyszerűbb. Nem egy meleg srác és megélhetési transzi került ki közülünk. Nem egy gyerekkori barátom lett öngyilkos. Nem egy került börtönbe, mert rosszkor és rossz embert gyilkolt meg és olyasmit is rávertek, amit nem követett el.

Én azért vagyok ott, ahol és tudok írni, mert k..ssolásban jó voltam. Befogtam a pofámat, passzív megfigyelő voltam.

Szóval alvilági gettószökevényként, de a környezetemnél magasabb intellektussal rendelkező fehérbőrű egyedként alkalmam volt megismerni magasabb rendű társadalmi osztályokat és egyből kiszúrtam az ottani potenciális Eliott Rodger-eket.

De azt látom, hogy egyre inkább terjedőben van az a könnyelmű, vagány világnézet, hogy jogod mindenhez IS van, még ha utólag (már a halálod után) érvényesül is és ez sajnos mindenre igaz. A világ legnagyobb őszinteségével képesek felháborodni, ha a szórakozóhely asztaláról eltűnik az okostelefonjuk. Ha a férfi erőszakoskodik, aki taxival a saját otthona kapujáig fuvaroztatja őket saját pénzen...

Nyugaton nem volt szerencsém tartósan élni, elképzelhetőnek tartom, hogy ott tűzzel-vassal égetik akikre csak rásütik a bélyeget, de itthon nem értem akkor sem, hogy mire fel ilyen könnyelműek és lazák a nők, amikor én (jól megtermett) férfiként nem engedném meg ezt a laza flegmaságot sokszor, mert aggódnék, hogy belém szalad egy pillangókés, ők meg csak úgy teszik magukat, mint a hercegnők, beszólnak vadidegeneknek, stb...

2021. okt. 1. 02:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
95%
Uram isten... Nekem pl. családom van, férjem, gyerekem. 30 év alatt vagyok, tehát bármikor bepróbálkozhatna akár egy ilyen egyén. Az se "szent" a inceleknek? Ha incelke bszni akar akkor ott a bólogatás az egyetlen elfogadható válasz? Ez az agresszívitás csak a női félre terjed ki, vagy a párjával/férjével szemben is ilyen tökösek? Van egy sejtésem. Mondjuk én nőként is agybafőbe verném ha egy ilyen nyikhaj rám szállna és nem akadna le rólam.
2021. okt. 1. 10:22
 32/70 anonim ***** válasza:
4%

A legnagyobb trollok a neten a nők. Akkora szája van a 99%-uknak, hogy hihetetlen.

Szemtől szemben, amikor a 7. oktávos cinke hangján kell megvédenie az 50 kilóját, eleve fel sem merül ilyesmi.

De hát valahol ki kell dobni a gőzt, mi erre a legjobb hely, ha nem az internet?

Amiről ötletem nincs, hogy honnan a francból húzza fel magát egynémely ennyire a férfiakra, hogy a legkisebb sérelemre is hatványozott reakciói vannak.

Bár tippelem, a férj mellett felregisztrálnak társkeresőkre, aztán hajrá...

2021. okt. 1. 10:36
 33/70 anonim ***** válasza:
1%

''A legnagyobb trollok a neten a nők. Akkora szája van a 99%-uknak, hogy hihetetlen.

Szemtől szemben, amikor a 7. oktávos cinke hangján kell megvédenie az 50 kilóját, eleve fel sem merül ilyesmi.

De hát valahol ki kell dobni a gőzt, mi erre a legjobb hely, ha nem az internet?

Amiről ötletem nincs, hogy honnan a francból húzza fel magát egynémely ennyire a férfiakra, hogy a legkisebb sérelemre is hatványozott reakciói vannak.

Bár tippelem, a férj mellett felregisztrálnak társkeresőkre, aztán hajrá...''

32-es!

Ezzel le is írtad ennek a kategóriának a legfőbb válaszadóinak a jellemzőit.Onnan tudom sokkal beszéltem, mint nőnek kiadó valaki magát, és őszintén leírták, hogy vagy kövérek, vagy nincs szex már egy éve, férje csalja őket, állandóan robotolnak otthon, de a férje csak a sört issza, olyan is volt ez a kedvencem, 120 kg a nő ,itteni egyik legnagyobb női troll, és mondja hogy tudja hogy megcsalja a férje, de nem tud mit csinálni, mert élőben nem kéne egy pasinak se.

Online még írnak neki, ezért nagy a szája, de élőben párszor talizott már, és szószerint semmit se akartak tőle.

Itt meg előadja magát, szerintem nemsokára ő is hozzászól ehhez a kérdéshez.

Minden ilyen nőket érintő kérdésnél ott van mint női troll.

2021. okt. 1. 10:43
 34/70 anonim ***** válasza:
94%

"Akkora szája van a 99%-uknak, hogy hihetetlen."

És akkor azokra az incelekre mit szólsz, akik már pofozkodással fenyegetőznek és privátban is folytatják?

Meg mi nem merül fel élőben? :) Én már találkoztam ilyen tapadós elmebetegekkel élőben is, akik 3 visszautasításból sem értettek. Nem cincogtam nekik cinke hangon.

2021. okt. 1. 10:50
 35/70 anonim ***** válasza:
93%

34

Ami érdekes benne, hogy néha én is beszólok itt nekik de mivel mindig leírom hogy férfi vagyok nem is reagálnak rá, nem hogy nekem még privátban fenyegetőzzenek. XD

2021. okt. 1. 10:53
 36/70 anonim ***** válasza:
0%

35!

Pedro!

Te nem érdekelsz itt senkit, ha már a saját fajtád is elárulod.

Férfiak szégyene!

2021. okt. 1. 10:55
 37/70 anonim ***** válasza:
94%

36

Miért árulnám el a fajtámat? Nem vagyok incel, boldog kapcsolatban élek már 2 éve és elsősorban ezért is bosszant fel az a nőgyűlölő stílus amit itt megengedtek magatoknak.

2021. okt. 1. 11:00
 38/70 anonim ***** válasza:
93%

"miért tartana vissza az udvarlástól a farkastörvények uralta mai világban az ha egy nő - akarom mondani femináci pitsa "

Eleve miért próbálkozol "femináci pitsáknál" aztán meg itt nyekeregsz a gonosz nőkről.

" azt mondja vanbarátom? ki a francot érdekel?"

Téged kellene. Ha azzal hajt el hogy húzz a vérbe a ronda pofáddal akkor is sipákolnál. #Semmisemjó

"

szeretne tőled valamit és nem egy gyáva féreg papucs hogy az első szavadra koccoljon akkor mégis hogy van képed megalázni???"

Nem alázom meg, közlöm a tényeket: van párom. Te alázod meg saját magad ha ezen kiakadsz.

"és akkor tényleg csodálkoztok ha meg vagytok erőszakolva vagy valaki bever egyet.."

Bűncselekmény kategória ne keverd ide. Ha bevallottan erőszakos úton akarsz elégtételt szerezni a sérelmeid végett, akkor te konkrétan veszélyes vagy a társadalomra. Képtelen a beilleszkedésre, ha pedig véghez is viszed akkor van számodra egy külön hely. Ott pl mások az erőviszonyok, a fagyi pedig visszanyalhat.

2021. okt. 1. 11:04
 39/70 anonim ***** válasza:
94%

"mosolyogjatok, megköszönjétek a bókot és ha ennyire nem akarja feladni a srác akkor legalább megisztok valamit és utána mondjátok, hogy maradtok inkább a barátotoknál??? akkor legalább kaptak egy esélyt még"

Te konkrétan kiprovokálod a durvább elutasítást. Tátott szájjal rohansz a fszerdőbe. Mit gondolsz a randi után incel pajtás majd leáll? Ott sanszos hogy bekattan emberünk, mert már nyeregben érezte magát, hiszen egy randi meghívást elfogadni azt jelenti nyitott vagyok a dologra. Ha a randi fogalmát is magyaráznom kell neked, akkor nálad az alapok hiányoznak.

2021. okt. 1. 11:50
 40/70 anonim ***** válasza:
94%

"legalább megisztok valamit és utána mondjátok, hogy maradtok inkább a barátotoknál??? akkor legalább kaptak egy esélyt még"

Ennél betegebb dolgot nem mostanában hallottam.

1. Akkor az lenne a bajotok hogy esélyt adtunk nektek, azt hittetek lehet valami aztán meg pofára ejtünk.

2. Az is bajotok lenne hogy "persze mert csak meghivattad magad"

3. Szerinted ki az a barom aki ha egy boldog normális párkapcsolatban él azt mondja, hogy ah egye fene, elmegyek veled egy randira lehet hogy jobb vagy mint a pasim.?! Senki. Aki ezt mondja az szar kapcsolatban van vagy hajlamos a hutlensegre. De akire egyik se igaz az nem fog ebbe belemenni. Nem vagy normális.

2021. okt. 1. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!