Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldre költözésnél van egy...

Külföldre költözésnél van egy ajánlott felső korhatár?

Figyelt kérdés

Azért gondolom ezt, mert nyilván, ha valaki egyetemistaként megy ki még rengeteg lehetősége lesz kapcsolatokat építeni, élményeket begyűjteni.

Viszont sok embertől hallom(Németország és Észak-Európa), hogy kb 35 felett már mindenki úgy bezárkózik és egyszerűen nem tudsz barátkozni. Munkát végülis lehet találni, ha van piacképes szaktudásod és a nyelvet is beszéled, de azon kívül szociális életet élni azért nehéz lehet elkezdeni. Végülis bizonyos idő után az sem annyira életcél, hogy sehova se járj, csak gyűjtögesd a pénzt otthon magadnak.

2021. szept. 23. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, akkor mész, amikor tudsz és szeretnél.

Huszonkét évesen költöztem ki, de egy idősebb ember is szerezhet élményeket, tapasztalhat új dolgokat vagy dolgozhat, sőt tanulhat.

27N

2021. szept. 23. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Én itthon se járok sehová. Felőlem nyugodtan bezárkozhatnak a németek, meg a skandinávok, tojok rájuk😂, jól elvagyok magamban is. Nincs igényem arra, hogy másnak a butaságait halgassam, jópofizzak, miközben vagy felrúgnám legszivesebben, vagy elküldeném a halál f@szára. Annyi hülye van mindenhol, hogy már védekezni kell ellenük és én ahogy öregszek, egyre kevésbé vagyok toleráns. Ha megyek is néha valahová, csakis egyedül, mert nem alkalmazkodom mindenféle sebtében megismert gyüttmenthez.

Ezért a kérdésedre az a válasz, hogy mindenki akkor menjen amikor jónak látja. Minden ember más, más szociális igényekkel. Az enyém pl 0,sőt mínusz 2-3. Tehát, ha én kimennék teszemazt 50 évesen, akkor is ellenék, mint a befőtt, a rosseb vágyna arra, hogy németek, meg vikingek érdeklődjenek utánam.

Más meg otthon nyígna, hogy a friccek nem hívták meg sörözni. Hát ez van kb.

2021. szept. 23. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy csomó csoport Facebookon, ami direkt erre lett kitalálva. Vagy ott a Tinder meg hasonló ismerkedős appek. Munkahelyen is lehet ismerkedni. Szerintem egyáltalán nem lehetetlen küldetés.
2021. szept. 24. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
En 56 evesen jottem ki.Nekem pontosan eleg az a kontakt,ami a munkahelyemen van,kifejezetten jo a kollektiva,nagyon szeretek ott dolgozni.Van ket-harom baratnom a magyar kozossegbol,ennyi eleg is.Ahogy oregszik az ember,egyre kevesbe akar allandoan bulizni,uton lenni.Mondjuk en otthon sem voltam egy party orult. Cserebe jo anyagi korulmenyek kozott,nyugodt kornyezetben,normalis emberek kozott elhetek.
2021. szept. 24. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kortól, inkább hobbitól függ. Például ha valakinek van kutyája, az ismerkedhet kutyasuliban, ha szereti a csapatsportokat, akkor meg keres egyet, amihez csatlakozhat. Egy zárkózott fiatalnak se lesz barátja csak azért, mert fiatal.
2021. szept. 27. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

anyám 55évesen jött ki dolgozni nyugdíj elött pár évet, a nyelvet se tanulta meg rendesen.

volt egy munkahelye ahol nemzetiségtől függetlenül lettek barátai, jó persze a magyarokkal rendesebben eltudott beszélgetni még is csak anya nyelve

de bármi amit szeretne az ember ha elég nyitott adott itt is

munka problema nélkül, társaság se túlságosan problémás mert hát nyitottak az emberek bármilyen korban, párkapcsolat se nehéz rendre látok mindenféle nemzetiségüeket összejönni egymással még akkor se ha nem beszélnek fixen egy közös nyerlvet se

román a lengyellel magyarral orosszal stb stb

szoval ha valaki itt és és akar magának valamit megkaphatja

2021. okt. 3. 03:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik 45éves nő ismerősöm illetve a 20éves lánya költöztek 5éve németországba. A csajszi vert izzadva megtanult rendesen németül, végül 1év után talált külföldön egy ott élő magyar srácot akivel 3éve boldog házasok, a lánya egy német sráchoz ment feleségül. Szóval nem lehetetlen ám soha uj életet kezdeni!
2021. okt. 3. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Hozzáállás sokat tesz hozzá, én 7 év után hazajöttem, 20 évesen költöztem ki, volt pár jó élményem, sőt voltak nagyon jók is, de a hétköznapok monotonitása állandóan visszaütött és az, hogy igen, marha nehéz megvalósítanod magad, mintha az emberek egy másfajta embertípusra lennének nyitottak rád nem

szal hazajöttem 27 évesen

2021. okt. 3. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:
50 éveseket is ismerek, akik külföldre költöztek, és nagyon élvezik. Nincs korhatár. Én 29 évesen mentem először jópár évre, majd hazaköltöztem, most 40 vagyok, és megyek megint.
2021. dec. 7. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!