Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ajánlott ruhaboltb...

Szerintetek ajánlott ruhaboltba menni? (Vírus miatt kérdezem)

Figyelt kérdés
Szerettem volna holnap elmenni egy ruhaboltba, venni pár dolgot tavaszra, viszont mindenhol azt olvasni senki ki se mozduljon. Nem életbevágó nyilván ez, de szerintetek elkaphatom ott a vírust?
2020. márc. 15. 15:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%

Hát, figyelj.

Tegnap barátnőimmel mi is elmentünk, mert vírus ide vagy oda, de volt néhány cucc,a mi már nagyon kellett.

Én azt mondom, hogy ha nem egész napra mész, hanem max pár órára, akkor kisebb az esélye.

Én eleve úgy gondolom, hogy persze, legyünk körültekintőek, viszont nem szabad mostantól bezárkóznunk és soha semmit sem csinálni.

2020. márc. 15. 15:24
 2/26 anonim ***** válasza:
73%

Tegnap elmentünk könyvesboltba. Rajtunk kívül senki se volt bent. Utána pepcoba, ahol ruhákat is próbáltam.

Kérdező! Nem, nem mondta senki hogy otthon kell maradni, csak aki házi karanténban van!

2020. márc. 15. 15:32
 3/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Nekem is csak néhány tavaszi ruha kéne. Nem direkt alakítottam így, most érek rá munka után. Természetesen nagyon max egy órát lennék a boltban.

Vannak dolgok amiket venni kell, hiába van ez az őrület. Drogériába is kéne mennem. Gyógyszert is kéne feliratnom, de az orvosom múlt héten nem volt bent,pedig pont meg akartam előzni a bolondokházát. Sejthető volt, hogy jövőhétre rosszabb lesz a helyzet.

Köszönöm nektek!

2020. márc. 15. 15:34
 4/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az emberek 90%-a nem teheti meg, hogy határozatlan ideig bezárkózik otthonra. Itt most nyilván nem a karanténban lévőkre gondolok, hanem ránk, többiekre. Holnap kb egész nap mászkálnom kell munkaügyben. Ez van.

Nem hiszem, hogy egy egyórás ruhavásárlásba betegednél bele.

2020. márc. 15. 15:40
 5/26 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled!

Csak ami már megy az borzalom. Persze kell az elővigyázatosság, de tényleg megoldhatatlan, hogy hetekre, hónapokra a lakásban üljünk.

2020. márc. 15. 15:48
 6/26 alletta ***** válasza:
50%

dolgozni is eljársz, emberek között vagy. egy gyors, megfontolt bevásárlást bevállalhatsz.

a héten voltam gyógyszertárba, drogériába, bankba, bevásárolni többek között. amit muszáj elintézni azt muszáj.

2020. márc. 15. 15:49
 7/26 anonim ***** válasza:
34%

Nem értek egyet veletek. Egyáltalán nem fontos most ruhákat vásárolni, teljesen halasztható program, felesleges érintkezés másokkal. Az más, hogy boltba, patikába, dolgozni kell menni (aki nem tudja otthonról megoldani), de én nem ajánlom a zárt terek látogatását. AZ ilyen felelőtlen magatartás miatt tart ott Olaszország, ahol... "Egy kis shopping, egy kis kávé, egy kis ez meg az".

Én is szeretnék ruhákat venni a tavaszra, de nem megyek. Ha én elkapom a vírust kb semmi bajom nem lesz, mások meg belehalnak. Része lennék a terjesztésnek. Nem megyek vásárolni.

Igenis most egy kicsit megáll az élet/megváltozik az eddigi életünk. Ez egy ilyen helyzet. Pár hónap.

2020. márc. 15. 16:02
 8/26 anonim ***** válasza:
67%

Én legutóbb 2018 december végén vettem ruhákat, nem hinném, hogy bárkinek pont most, hirtelen kell bármi.

Minimalizálni kell az érintkezést, lassítani a terjedést!!

Hogy egyszerre csak annyi megbetegedés legyen, hogy akinek kell oxigén, esetleg lélegeztetőgép, annak jusson!!

2020. márc. 15. 16:22
 9/26 anonim ***** válasza:
20%
Remélem bezáratják a ruhaboltokat.
2020. márc. 15. 17:03
 10/26 anonim ***** válasza:
45%

Az influenza miatt is elhalasztottad a ruhavadarlast minden evben? A h1n1 miatt is? Van meg tbc,natha,hpv virus! Emiatt is otthonmaradtal eddig???😂

Ugye,h nem... Akkor meg most mi lenne mas? Majd az immunrendszered legyozi es nem betegszel le. Gondolom eszel vitaminokat,zoldseg gyumolcsot meg sportolsz??

2020. márc. 15. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!