Szerintetek ajánlott ruhaboltba menni? (Vírus miatt kérdezem)
22! Tömegbe én se megyek! De ha egy nagy ruhaboltban két ember van miért ne mehetnék? Akkor holnap a bankba se menjen? Orvoshoz se? Mert nekem mennem kell! És ezeken a helyeken többen vannak!
Es a bevásárlóközpontok? Az téged nem zavar mekkora tömeg van ott? Bas.zogasd őket okoska! Az hogy beszelsz idegen nyelvet nem leszel intelligensebb!
Szerinted én nem vigyázok az egészségemre? Vagy te ezt hogy gondolod?
Majd ha kijárási tilalom lesz akkor nem megyek sehova. Na es akkor most elmegyek a postára csekket befizetni. Gondolom részedről ez is tiltott
#22: Köszi beszélek nyelveket. 2 nyelvvizsga kellett diplomámhoz, úgyhogy tanultam nyelveket bőven. Tök jó, hogy egyesek el tudják dönteni egy kérdésből a másik végzettségét :)
Miért kell egymást szidni mondd már meg?? Biztos nem tőlem leszel beteg. Egy kabátot akarok venni gyorsan mert tönkrement a másik. Ez egy óra sincs. Minden mást is el kell intéznem ma mert mondta a főnök, szedjem össze a dolgokat amik kellenek az irodából,mert esélyes hogy otthonról kell dolgoznom hamarosan.
#23: Osztom a véleményed! Az bezzeg nem gond hogy tescoban ,sparban és társaiban egymás sggében állnak az emberek. Már bocsánat a kifejezésért. Akik hetek óta ott tolakodnak, mert kartonszámra veszik a dolgokat azok tuti nem fertőzőek :DD Istenem...
Látszik a hozzáállás... Igen, képzeld, akkor mész orvoshoz, ha nagyon muszáj. Nincs rutin ellenőrzes meg ilyenek. Azokban a rohadt bevásárló központba is remélem lecsökken a létszám hamarosan. Bőven elég egy családból egy valakinek heti egyszer bevásárol. Bankba menni ha kell, akkor kell, de ruhát nem kell venni.
Én ott leszek a kórházban :). Nem szeretnék sem veletek, sem a rokonaitokkal találkozni.
Na még szerencse, hogy nem hallgattam az itteni okoskodókra. Látom azóta, már szinte egy ruhabolt sincs nyitva, járhatnék még mindig télikabátban, mert nem tudtam volna tavaszit venni. :D
Nem lett semmi bajom, a rengeteg pánikoló remélem felélte már a tonna számra vett élelmiszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!