Szerintetek ajánlott ruhaboltba menni? (Vírus miatt kérdezem)
Csak a bevasárlóközpontokban van nagy tömeg. Ruhaboltban pár ember cselleng.
Ha bezárjàk öket, akkor mi van? Mi netről is szoktunk rendelni.
Mit nem lehet azon érteni, hogy akinek nem muszáj, az most ne mászkáljon el otthonról ilyen helyekre? -.-
Az ilyenek miatt terjed itthon is a vírus, akinek most a legfontosabb a tavaszi ruci megvásárlása, az meg nem számít, hogy esetleg elkapod a vírust, és lehet, hogy te akár tünetmentesen kihordod lábon, de közben lefertőzöd a nagyanyádat, aki meg egy héten belül feldobja a lábát!
Az a baj, hogy nem egy-két ember van az országban, aki így gondolkodik, hanem MILLIÓK! Mindegyik azt gondolja magáról, hogy ő biztos nem fog lebetegedni, aztán meg csak pislog a folyamatosan növő regisztrált betegek láttán, hogy ez hogy lehet! -.-
Ha ez így halad 1-2 héten belül eljutunk mi is oda, ahol az olaszok is tartanak, hogy az élelmiszerüzleteken meg patikákon kívül bezárnak minden boltot, az után meg igazoltatnak a rendőrök, ha mész valahova, mert csak munkába szabad menni.
Nem lenne szükség ilyen drasztikus lépésekre, ha az emberek maguktól felfognák, hogy most ne nagyon menjenek olyan helyekre, ahova nem muszáj, de úgy tűnik, ez máshogy nem fog menni.
Úristen :D Nem is bevásárlóközpontba akarok menni hanem egy kis ruhaboltba. Ugyanúgy fel fogok ülni a buszra reggel és délután is mivel be kell mennem dolgozni, el kell mennem orvoshoz, vennem kell pár dolgot a drogériában is. Sajnálom de ez van.
Igen, fontos lenne vennem ezt azt. Ugyanúgy a munkám miatt el kell menni ügyet intézni, bankba, postára,bármerre.
Szedek vitamint (nem emiatt, régen szedem), egészségesen élek, huszonéves vagyok.
#13: Nem vagyok hülye hogy a nagyszüleimet látogassam vásárlás után. Nem tudom miért kell ezt a példát felhozni. Akkor ülj otthon hónapokat. Gondolom már felhalmoztál egy évre való élelmiszert meg mindent aztán nyugiban vagy. Szerencse, hogy a zsúfolt boltokban nem fertőzödhetsz meg mikor tolakszol az utolsó lisztért.. Én nem táraztam be még hónapokra előre bocsi.
17
60as IQval rendelkező emberektől mit vársz?
Annyira gyökerek vagytok. Igen, el lehet hagyni. De fogod magad és mégsem mész, így gátoljuk a vírus terjedését azzal, hogy kevésbé érintkünk más emberekkel. Mit nem tudtok ezen felfogni?
Nem áll meg az élet, de megváltozik. Elmész munkába, élelmiszert venni, aztán haza húzol. Nem ülsz be étterembe, sem kávézóba, nem mész moziba sem. Veszel ruhát egy (pár) hónap múlva, amikor nincs Lehet menni sétálni és futni a szabad levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!