Melyik növekedési hormon ajánlottabb magasság és végtagok növekedésére/megnyúlására?
A "BiotechUSA Gh Hormon Regulator" mennyire hat?
16/F
Teljesen felesleges, semmiféle hormont nem tartalmaz, csak az étkezéssel is bevihető vitaminokat, aminosavakat.
A magasságodat a genetikád határozza meg, abba csak orvosilag, ellenőrzötten és indokolt esetben nyúlnak bele. Az nem indok, hogy 5 centivel szeretnél magasabb lenni, főleg amikor még évekig nőhetsz, és nem vagy törpe növésű.
Azzal nem értek egyet, hogy egyáltalán nem hat semmilyen külső szer, mert vannak tapasztalatok (igen a neten néztem szóval ne mondd nekem hogy nem néztem utána), mellesleg már hetek óta csak ezt nézem a neten. Az meg hogy "segghülye vagyok biológiából" kifejezés szerintem akkor lenne igaz, ha nem lenne igazam, na mindegy...
És ha netán megkérdeznéd hogy "akkor miért írtad ki hogy milyen hormont szedjek": Azért mert kiváncsi vagyok mások tapasztalataira,
(Ja és nem "felnőtt emberre" hanem egy 16 éves fiúra)
Orvost kell megkérdezni
Ha én irok a neten egy oldalon egy vikket h kattintások után pént kapjak és tele irom amivel akarom h neked szimpi legyen elhiszed?
Orvosi szakértelem kell nem net ha a testedet meg akarod változtatni. Mielőtt tele eszednmagad valamivel és hopp nemzőképtelen leszel ami 25felett zavarni fog pl.
Ne légy naív
16 éves vagy, körülnézel a családban... Ha mindenki magas, akkor valószínűleg nőni fogsz, ha nem, akkor nincs az az étrend kiegészítő, amelyik megoldná a problémádat. Nem kell ehhez más, csak józan paraszti ész.
Minden más paraszt vakítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!