Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tűnik úgy mindenkinek,...

Miért tűnik úgy mindenkinek, hogy nőttem?

Figyelt kérdés

Nagyon utálok magasnak lenni, mindig is így voltam és ezt mindenki tudja. De az emberek körülöttem ha meglátnák mindig mondják: azta te még mindig nősz? Stb..

Rosszul esik pedig már évek óta 176 cm vagyok, 25 éves....

A súlyom rég változott, esetleg e miatt optikailag csalhatna de hát az se most volt..

Vicces az, hogy én is mindig úgy érzem, és elszomorít...

Megmértem magam de nincs változás.

2020. aug. 9. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
176 sok? Lol
2020. aug. 9. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nő vagyok...
2020. aug. 9. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Lattam a hashtagnel, hogy no vagy, de szerintem akkor se vagy magas, maximum az atlagosnal kicsivel tobb.
2020. aug. 9. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb mond meg nyíltan, hogy évek óta egy mm-t sem nőttél, ne magadban puffogj.
2020. aug. 9. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Azért, nőként lehet, hogy úgy érzed /jogosan/ hogy magas vagy.
2020. aug. 9. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy túl magas. Ismerek egy leányzót, aki 180 cm, sokszor le kell néznie a másik nemre is. De ha az ő barátja pl. 195 , akkor az egyáltalán nem látszik, hogy a csajszi milyen magas.
2020. aug. 9. 14:32
 7/7 anonim válasza:
100%

Én 175 cm vagyok, szintén lány:) Én is nagyon utáltam eleinte (nekem nagyon kicsi a fejem, szóval extra fura a nagy testem mellé, plusz a párom pár centivel alacsonyabb nálam), de ma már semmiért nem cserélném. Ez egy olyan dolog, amin nem változtathatsz bárhogy szeretnéd. Én elkezdtem benne a jó dolgokat meglátni, mondjuk a szép hosszú lábaimat, vagy épp azt hogy milyen jól tudnak állni a maxi ruhák, a nadrágok. Annak is van előnye és hátránya, ha magas vagy, de annak is, ha alacsony. Fogadd el ami jutott neked, és legyél rá nagyon büszke!

Nőni meg már nem fogsz, csak kicsit összemenni:)

2020. aug. 14. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!