Miért tűnik úgy mindenkinek, hogy nőttem?
Nagyon utálok magasnak lenni, mindig is így voltam és ezt mindenki tudja. De az emberek körülöttem ha meglátnák mindig mondják: azta te még mindig nősz? Stb..
Rosszul esik pedig már évek óta 176 cm vagyok, 25 éves....
A súlyom rég változott, esetleg e miatt optikailag csalhatna de hát az se most volt..
Vicces az, hogy én is mindig úgy érzem, és elszomorít...
Megmértem magam de nincs változás.
Én 175 cm vagyok, szintén lány:) Én is nagyon utáltam eleinte (nekem nagyon kicsi a fejem, szóval extra fura a nagy testem mellé, plusz a párom pár centivel alacsonyabb nálam), de ma már semmiért nem cserélném. Ez egy olyan dolog, amin nem változtathatsz bárhogy szeretnéd. Én elkezdtem benne a jó dolgokat meglátni, mondjuk a szép hosszú lábaimat, vagy épp azt hogy milyen jól tudnak állni a maxi ruhák, a nadrágok. Annak is van előnye és hátránya, ha magas vagy, de annak is, ha alacsony. Fogadd el ami jutott neked, és legyél rá nagyon büszke!
Nőni meg már nem fogsz, csak kicsit összemenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!