Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja velem mindenkinek az...

Mi baja velem mindenkinek az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
Nem egy aluliskolázott, hülye kis senki vagyok, mielőtt erre gondolnátok. Kijártam az iskoláimat, voltak kapcsolataim, tájékozott vagyok a világ történéseit illetően, de hirtelen megváltozott valami. Az utóbbi időben rendszeresen olyan beszólásokat kapok vadidegenektől, hogy csúnya vagyok, meg hülye, buta. Férfiak olyat mondanak a közelemben rólam, hogy: "hát helyes, jó teste, segge van, csak nagy az álla, ezért nem kell". Most én nem tudom, hogy hirtelen miért nem vagyok elég szép és okos, ha eddig az voltam. Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, már jobb minőségű ruhákat hordok, mint tini koromban, tanultam, a külsőm nem változott semmit. Még ráncaim sincsenek. Komolyan. Erre megkapom, ja "de az álla milyen már meg mekkora. Most meg kellene műttetnem felnőttként, hogy értelmes ember szóbaálljon velem?! Eddig miért nem volt senkinek probléma, most pedig hirtelen ez a kifogás harmincasként? Eddig jó voltam, most hirtelen nem. Amúgy meg nem egy Habsburg-állat kell elképzelni, semmi extra nincs benne, csak már unom, hogy mindenki ezzel piszkál körülöttem. Amikor megkérdezem, hogy mi ezzel a baja az illetőnek, akkor meg letagadja, hogy hát neki nincs is ezzel baja, meg nem is vagyok csúnya.

2020. júl. 11. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Hirtelen harminc? Nem önnönmagaddal van problémád? :D
2020. júl. 11. 20:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Elbagatellizálod.
2020. júl. 11. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki? A boltos néni a postás, a szomszédban az újszülött, a vietnámi veterán, Donald Trump és a többi 7.5 milliárd ember beleértve engem is??
2020. júl. 11. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem és nem bántani akartalak. De úgy őszintén ha magunkkal meg vagyunk elégedve számít mások frusztráló véleménye?
2020. júl. 11. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Legyél határozottabb, akkor nem mernek piszkálni. Ha támadnak - támadj vissza. Ne szepegj csendesen, vágj vissza hasonlóképp a külsőt becsmérlő megjegyzéssel. "De az én fejem legalább nem olyan, mint egy disznóé." Ha meghúzod magad, áldozattá válsz, és egyre több lesz a beszólás.
2020. júl. 11. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ismerős. Mikor az ember mindig a jóra törekszik, aztán ő kapja mindig a keserű perceket. Ha beszólnak, akkor vedd bóknak!
2020. júl. 11. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szép az állad. Így jobb?
2020. júl. 11. 21:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem jobb, mert nem válasz a kérdésemre.
2020. júl. 11. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
A tinik mindenkinek tetszenek, a hamvasság varázsa. Elhagytad azt a kort, a gyerekes báj felnőttként elmúlt. Mikor oda az utánafütyülős időszak, jönnek a kritikák. De ugye azt nem gondoltad komolyan, hogy ezek a beszólogatósak az értelmes emberek (mármint hogy az állad miatt nem tudsz értelmes embert leakasztani)? Valószínűleg szellemileg alacsonyabbrendűek közt mozogsz, ha ilyenek, ahogy leírod.
2020. júl. 11. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogyan lehetne értelmesebb embereket találni, ha már mindenhol ott vannak az "ilyenek".
2020. júl. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!