Anyám miért járatja folyamatosan a száját és ezzel plusz munkát okozva mindenkinek?
Folyamatosan beszél. két utcával odébb egyik ismerős apámnak visszaad egy tartozást azáltal, hogy ad nekünk tüzelőt. Van kandallónk, nagyon szépen mutat télen, ha begyújtunk. Elfogadjuk, egy köbméter fáról van szó.
Átmegyünk, emgnézzük, apa meg a haverja már rég megbeszélték, hogy akkor kedden áthozzák (a haverék, nem mi) a fát a kapunk elé és pár perc múlva mi úgyis megérkezünk aztán bepakoljuk valahova.
Anyám meg beszél. folyamatosan mondja a f*szságait.
És elintézte nekünk, hogy apa is és én is talicskázzunk háztól házig.
Nem fogja föl, hogy másnak ezzel hatalmas terhet okoz.
Állandóan beszél, mondja a kedveskedő f*szságait, hogy jaaj de drágák vagyok, de már most is tudunk vinni egy kicsit, hogy ne legyen kedden nehéz stb stb.
Apámmal majd el süllyedtünk a szégyenünkben, KÉZBEN kellett vinnünk pár hasogatott fát.
Semmi dolgunk nem lett volna, odahozták volna a házhoz, erre anyám elintézi a pofázásával, hogy mi is dolgozzunk.
Pedig a haverék tartoznak nekünk. Nagyszerű.
Akkor: anyu, figyelj, megtennéd hogy.... es itt kifejted.
"Állandóan beszél, mondja a kedveskedő f*szságait, hogy jaaj de drágák vagyok, de már most is tudunk vinni egy kicsit, hogy ne legyen kedden nehéz stb stb.
Apámmal majd el süllyedtünk a szégyenünkben, KÉZBEN kellett vinnünk pár hasogatott fát."
Amúgy ez a rész nem arra utal, higy a hátatok mögött lenne....
Én megmondanám, hogy megbeszéltük már a haverokkal, hogy ők elhozzák. Tehát én nem megyek oda. Ha netán nem hozzák, akkor ugráljon megint ő, és magyarázza el nekik, hogy hülyeséget beszélt és mégis nekik kéne elhozniuk hozzánk. Neki lesz kínos, hogy meg kell másítania a szavát. Talán ez hat rá.
Ha meg eljön a haver, akkor egyszerűen elmondanám neki, hogy az számít, amit én mondok, nem az, amit a feleségem.
Anyad bolond. Kezeltessetek. Nem emberek koze valo elmebeteg.
Koltozz el az ilyen idiotatol minel elobb. Tonkreteszi az eleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!