Mit gondoltok az ilyen lányról? Jogosan vagyok kiakadva?
Én 25 :D De engem is baromi könnyű felmérgesíteni, utálom a gyakorin amikor valaki kötekszik. És most nem térek már vissza erre a kérdésre, meg hogy ez alatt mi volt, most ezt így az egész gyakoriról írom, szóval ne vegyétek magatokra nem bántalak titeket, én hiszem, hogy normálisan is lehet beszélni veletek, szóval adok egy esélyt mindenkinek itt. :D
De az akivel képtelenség szót érteni, és ebből áll az egész élete, minden napja, hát azokat kitiltanám az oldalról. És fura, mert nekem rosszul esik az is ha egy ismeretlen beszól ok nélkül. Lehet én vagyok túl érzékeny, sőt biztos. XD De ez van. Én ilyen vagyok.
Na itt van: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Az ilyen lányról mit gondoltok inkább? El akarja szedni a pasimat a kis ribi (nugi nem vettem komolyan) XD Elég nagyra tartja magát, meg aki arra vágyik egy kapcsolatban, hogy más fiúkkal feküdjön össze az az utcasarokra való, és szomorú, hogy ilyen lányok vannak akik erre éreznek késztetést. Na inkább őt kéne kiosztania mindenkinek, mert árad az összes válaszából a nagyképűség, meg a ribiség.
Kérdező!
Ez a tekérdések? Ami itt van a linken?
35, nem a kérdezőé. Én ismerem a kérdezőt személyesen, szóval biztosra tudom, hogy nem az övé. :D Lehet, hogy hirtelen haragú, meg sok rosszat lehet rá mondani (bocsi :D ), de ő nem ilyen ribi. :/
Őszintén remélem, hogy aki azt a kérdést kirakta az csak trollkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!