Mit gondoltok az ilyen lányról? Jogosan vagyok kiakadva?
22-es
A kérdező írkál privátban?
Részemről ez nem érdemel több szót, én lezártam a vitát meg az értelmetlen, hiábavaló fröcsögést. Szóval támogatom, hogy ha valaki annyira ragaszkodik a 100 hozzászóláshoz akkor valami "kedvesebb" témáról beszéljen, akkor is ha nem kapcsolódik a kérdéshez.
Nekem sem volt semmi különös kedves 23-as xd, itthon voltam, holnap megyek majd át egy barátnőmhöz, most meg sorizok.
22, már nem veszekszünk, szépen mindenki bebizonyítja, hogy értelmes emberi lény, és normálisan is tud kommunikálni a másikkal, kultúrált emberi módban is ha akar, szóval ne essen vissza senki. :D
Nekem szupi napom volt, már ha az alvás annak számít. XD De legalább kipihentem a hét fáradalmait, elég fárasztó hetem volt, a gépem is majdnem elromlott, de szerencsére megjavult hamar. :D
Holnap is ugyanez a tervem mint most (minden hétvégén XD), meg tanulgatni fogok.
Ki hány éves?
35F
:D vagyis XD
Ha ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!