Mit gondoltok az ilyen lányról? Jogosan vagyok kiakadva?
Kicsit elbeszélgetnék a ribivel két haj húzás közt, hogy leszarom, hogy kivel szégyeníti meg a pasiját, de az enyémről qrva gyorsan szálljon le, mert nem vicces amit csinál.
Az ilyenek vannak általában a legjobban kiadva, ha kiderül, hogy az ő pasijukat is fűzögeti valaki. Jah és a párommal is elbeszélgetnék, hogy állítsa le ő is a csajt és egyértelműen jelezze neki, hogy nem vevő a "vicceire".
Nekem fiúként ilyen barűtnőm volt, aki gátlástalan és az volt a mottója "a változatosság gyönyörködtet".
Vannak lányok akik ilyenek.
Xddd vicces vagy utolsó. XD De inkább maradtál volna csendben, mert semmit nem tudsz. Ha valaki én aztán nem vagyok jellem, pont én vagyok mindig a hirtelenharagú aki mindenkit kioszt már a legapróbb dolgok miatt is, meg van aki megszólalni se mer a közelemben mert fél, hogy kiakadok. És egy szóval nem írtam, hogy a barátnőmről van szó, bocs, de eléggé sértő, hogy szerinted én ilyenekkel barátkozok. Hosszú sztori, nem ìrom le hogy kerültem a csajjal össze mert semmi köze a kérdéshez. A válaszomat megkaptam köszke. :)
Igazából csak a véleményetekre voltam kiváncsi, hogy csak én toltam túl a dolgot (ahogy sok mindent túlreagálok én a "gyenge jellem" utolsó szerint, hàt ezen még mindig szakadok XD) vagy jogos volt a reakcióm. De ez hetekkel ezelőtt megoldódott ez az ügy, a barátom amúgyis összeveszett a csajjal, állítása szerint már nem is beszélnek semmilyen formában. És a csajt netről ismertük, személyesen nem is találkoztunk vele soha, se én, se a barátom, szóval megtépni sajnos nem tudtam volna pedig nagyon szívesen kopasszá tettem volna a ribit. :D De neten összeveszett a barátommal a szemem láttára, úgyhogy azóta nem beszélnek. De attól még érdekelt a véleményetek a témával kapcsolatban és örülök, hogy igazat adtatok nekem. :)
Gondoltam,hogy tizenévesek lehettek...
De amúgy a problémád megoldódott több hete,kész ennyi! :D
Vagyis így: XD
Te meg így a válaszaid alapján: 🤡🤡🤡
Na puszi életem. Xd
Emberek jól nézzék meg a 14-es válaszolót, ő az a tipikus gyakoris élettelen senki akivel tele van ez az oldal, mert otthon rohad egész nap a gép előtt, semmi dolga, se barátai, és ráér feljárni provokálni az embereket, meg minden kérdés alá muszáj írnia úgy, hogy senki nem kérdezte a véleményét. ;)
Kérdező ne is törődj vele, te megkaptad a válaszodat, normális válaszokat kaptál, az ilyenek meg forrjanak a saját levükben ha ez az egyetlen örömük csóriknak akkor hagyd meg nekik ezt az örömöt. Most biztos jobban alszik majd a drága válaszoló, hogy ezt az életbevágóan fontos infót közölte. :D
(amúgy jó, hogy beküldted nekünk, mert jót röhögtünk xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!