Hidegvérű pszichopata?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már olyan emberrel, aki olyan hidegvérű hogy az már kb pszichopata kategória? Pl büszke arra hogy gonosz, hogy manipulál másokat, és ezt így ki is nyilványítja.2021. szept. 19. 17:46
1/24 anonim válasza:
ennyi még kevés egy jó pszichopatához, ez kb minden 4. magyar jellemvonása amit leírtál.
2/24 anonim válasza:
Tudod egyáltalán mit jelent az hogy pszichopata?
3/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom!
2021. szept. 19. 18:06
4/24 A kérdező kommentje:
Hidegvérrel a pofámba vágta hogy csak felhasznált, nem akar engem sértegetni, (soha okot erre nem adtam!) mert jó embernek tart, jó hogy vagyok, és amikor neki kedve van akkor majd beszélni fog velem. Büszke arra hogy gonosz, manipulál, és hogy neki mindenki egy tárgy. Arra is büszke hogy színészkedik mindent.
2021. szept. 19. 18:08
6/24 A kérdező kommentje:
Élted volna át. Akkor nem röhögnél.
2021. szept. 19. 18:21
7/24 anonim válasza:
Jobb lenne ha kihasználna és nem is mondaná el?
8/24 A kérdező kommentje:
Annyira érzéketlen másokra, annyira tárgy neki mindenki, hogy az félelmetes.
2021. szept. 19. 18:23
10/24 A kérdező kommentje:
Miután kihasznált az után büszkén mondja hogy mindent csak színészkedett.
2021. szept. 19. 18:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!