Aki jelenleg is hordja a maszkot, mi az oka?
Ugye jelenleg nincs különösebb járványveszély, alig van csak pár száz napi új fertőzött, lélegeztetőn is csak 30-an vannak. Ennélfogva nincs kötelező maszkhasználat se tömegközlekedésben, sem boltban. Az időjárás is jó, ami kedvezőtlen a vírusoknak.
Azonban minden nap látok pár embert, aki ugyanúgy hordja a buszon és a boltban. Mit gondoltok, milyen okoknál fogva hordja valaki jelenleg? Be van parázva, vagy alapbetegsége van? Esetleg van itt olyan, aki szintén felveszi olyan helyen ahol nem kéne amúgy?
"1) mi közöd hozzá,hogy ki miért hordja"
Feltett egy kérdést,erre való az oldal.
"2) mi jogon becsmérled azokat akik hordják?"
Honnan tudod,hogy becsmérli?
#9 Egyszer csináltam, hogy kipróbáljam.
Ha meg lehúzom, hogy tüsszentsek, akkkor meg az a baj.
"lélegeztetőn is csak 30-an vannak"
Tőlük kellene megkérdezni, hogy megérte-e levenni a maszkot. Azok lennének a releváns válaszok.
Nem szeretnék én lenni a 31. Plusz alapbetegségeim is vannak, ezért még óvatosabb vagyok. Utcán nem hordom, de olyan helyen, ahol sokan vannak kisebb zárt terekben, ott igen. Tömegközlekedés közben, boltban stb. Egy csomószor megszólnak, de leszrom.
Minek kell ezt minden másnap megkérdezni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1134..
Aki retteg, és be van sza..rva, hordja, az ő dolga. A félelemben élők úgy sem tudnak reálisan gondolkodni.
De most Orbánék, ebbe beletartoznak a nyilatkozó celeborvosok is, megmondták, hogy a maszk nem véd a most terjedő delta variáns ellen. Ugye eddig is, amit elhittetek azt az Orbánék és a celeborvosok mondták! Akkor ezt most felülírják a maszkhordók? Szelektálnak hogy mit hisznek el? Nem értem, komolyan. Nálam egyszerű a képlet, mert én azt sem hiszem el amit kérdeznek, nem is vagyok beoltva és 3 hullámot már túlétem, most ugrok a 4.be😄, nem bírom elkapni se én, se a környezetem, pedig járok dolgozni, meg mindenhová.
Jaaa, várjál, lehet hogy tünetmentes fertőzött vagyok😂ja lehet.
De doktor úr, nekem nincs semilyen tünetem!
Igen, ez az egyik tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!