Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki jelenleg is hordja a...

Aki jelenleg is hordja a maszkot, mi az oka?

Figyelt kérdés

Ugye jelenleg nincs különösebb járványveszély, alig van csak pár száz napi új fertőzött, lélegeztetőn is csak 30-an vannak. Ennélfogva nincs kötelező maszkhasználat se tömegközlekedésben, sem boltban. Az időjárás is jó, ami kedvezőtlen a vírusoknak.

Azonban minden nap látok pár embert, aki ugyanúgy hordja a buszon és a boltban. Mit gondoltok, milyen okoknál fogva hordja valaki jelenleg? Be van parázva, vagy alapbetegsége van? Esetleg van itt olyan, aki szintén felveszi olyan helyen ahol nem kéne amúgy?

2021. szept. 11. 13:39
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
64%
Sok helyzetben felveszem, zárt térben kb. mindig, egyszerűen azért, mert tartok a járványtól.
2021. szept. 11. 14:08
 12/56 anonim ***** válasza:
63%

"1) mi közöd hozzá,hogy ki miért hordja"

Feltett egy kérdést,erre való az oldal.

"2) mi jogon becsmérled azokat akik hordják?"

Honnan tudod,hogy becsmérli?

2021. szept. 11. 14:09
 13/56 anonim ***** válasza:
70%
A maszk másokat véd magadtól, szóval gondolom félnek, hogy nem hatásos az oltás, és próbálják védeni a környezetüket.
2021. szept. 11. 14:12
 14/56 anonim ***** válasza:
45%

#9 Egyszer csináltam, hogy kipróbáljam.

Ha meg lehúzom, hogy tüsszentsek, akkkor meg az a baj.

2021. szept. 11. 14:12
 15/56 anonim ***** válasza:
62%

"lélegeztetőn is csak 30-an vannak"

Tőlük kellene megkérdezni, hogy megérte-e levenni a maszkot. Azok lennének a releváns válaszok.

Nem szeretnék én lenni a 31. Plusz alapbetegségeim is vannak, ezért még óvatosabb vagyok. Utcán nem hordom, de olyan helyen, ahol sokan vannak kisebb zárt terekben, ott igen. Tömegközlekedés közben, boltban stb. Egy csomószor megszólnak, de leszrom.

2021. szept. 11. 14:26
 16/56 anonim ***** válasza:
5%
14. Egészséges ember alapból nem tüsszent. Max ha valami irritálja az orrát, ami kívülről került bele, de ettől is véd a maszk nagyrészt. Szóval nem jellemző, hogy tüsszenteni kellene, amikor a maszk rajtad van.
2021. szept. 11. 14:39
 17/56 anonim ***** válasza:
47%

Minek kell ezt minden másnap megkérdezni?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1134..

Aki retteg, és be van sza..rva, hordja, az ő dolga. A félelemben élők úgy sem tudnak reálisan gondolkodni.

2021. szept. 11. 15:14
 18/56 anonim ***** válasza:
67%
Az, hogy köhögök, tüsszögök és valami nyavalya van bennem, amit nem akarok másra ragasztani. Én be vagyok oltva, szóval leszarhatnám, de vannak idős rokonaim és nem örülnék neki én sem, ha valaki kitenné őket ilyesminek.
2021. szept. 11. 15:24
 19/56 anonim ***** válasza:
36%

De most Orbánék, ebbe beletartoznak a nyilatkozó celeborvosok is, megmondták, hogy a maszk nem véd a most terjedő delta variáns ellen. Ugye eddig is, amit elhittetek azt az Orbánék és a celeborvosok mondták! Akkor ezt most felülírják a maszkhordók? Szelektálnak hogy mit hisznek el? Nem értem, komolyan. Nálam egyszerű a képlet, mert én azt sem hiszem el amit kérdeznek, nem is vagyok beoltva és 3 hullámot már túlétem, most ugrok a 4.be😄, nem bírom elkapni se én, se a környezetem, pedig járok dolgozni, meg mindenhová.

Jaaa, várjál, lehet hogy tünetmentes fertőzött vagyok😂ja lehet.

De doktor úr, nekem nincs semilyen tünetem!

Igen, ez az egyik tünet.

2021. szept. 11. 15:40
 20/56 anonim ***** válasza:
74%
Azért azt jó lenne tudni, hogy akit lélegeztetnek, be volt-e oltva. Vagy a pcr pozitívok közül hányan voltak oltva. Hamarosan a számok végéhez érünk. Tehát összeadunk a kezdetektől mindent és mindenkit elérjük a 9,5 millió lakost. Na arra leszek kíváncsi, mi lesz akkor a narratíva? Oltott, átesett, fertőzött, meghalt, ezek mind találkoztak a coviddal, ha elérjük a 9,5 milliót hogyan tovább? Ez az igazi ördöglakat.
2021. szept. 11. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!