Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eltűnt a pénztárcám a válltásk...

Eltűnt a pénztárcám a válltáskámból. 90% hogy meglopott az egyik ,,barátom” 10% hogy ott se volt. Hogy emlékezzek vissza arra hogy benne volt e a pénztárca a táskában vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy vállalkozásom. Amihez van egy válltáskám. Benne számlatömb, papírok, tollak, kulcsok és a pénztárca váltópénzel. Tesómhoz mentem ebédelni munkából hazafele. Letettem nála a táskámat a nappaliba. Egész nap ott voltam déltől 02:00 ig. Közben vagy 5 haver is megfordult nála és 2 vel közülük maradtunk iszogatni is.

02:00 kor hazamentem taxival, de a táskámat otthagytam. Egy haver aludt ott a nappaliban tesómnál a táskával. (Sunyi gyerek).

Ezért 90% hogy ő ellopta, mert neki eszméletlenül sürgősen sok pénzt le kell tennie a hónapban. Vagy lehet hogy a táskába se volt hanem valahol elhagytam.

Mikor indultam tesómhoz ebédelni délben. Akkor belenéztem a táskába hogy meg vannak e a kulcsok. És nem tudom felidézni hogy benne volt e a pénztárca vagy sem.

Van erre valami módszer?

3 napja volt ez. É nem jó hogy tesóm se bízik meg igy a barátaiban. Meg gyanusitani se jó az embereket. Főleg ha benne se volt a pénztárca a táskámba.

2021. szept. 4. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tuti módszer a megtalaĺásra:

mit csináltál mikor utoljára használtad?

(Így szokott meglenni a szemüvegem ha nem a szokott helyen hagytam.)

Lopós lebuktatása: tegyetek ki csalit

2021. szept. 4. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az 1.jót írt. Elő tudós amúgy hívni, hogy hol láttad utoljára? Plusz azt gondold végig, hogy ha nem a táskában lenne, akkor hol? Hová szoktad még tenni?
2021. szept. 4. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elő tudod... Bocs, autocorrect :/
2021. szept. 4. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:
3 nap alatt mindenhol néztem már ahol voltam aznap. Irodát, lakrészemet darabokra szedtem.
2021. szept. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!