Eltűnt a pénztárcám a válltáskámból. 90% hogy meglopott az egyik ,,barátom” 10% hogy ott se volt. Hogy emlékezzek vissza arra hogy benne volt e a pénztárca a táskában vagy sem?
Van egy vállalkozásom. Amihez van egy válltáskám. Benne számlatömb, papírok, tollak, kulcsok és a pénztárca váltópénzel. Tesómhoz mentem ebédelni munkából hazafele. Letettem nála a táskámat a nappaliba. Egész nap ott voltam déltől 02:00 ig. Közben vagy 5 haver is megfordult nála és 2 vel közülük maradtunk iszogatni is.
02:00 kor hazamentem taxival, de a táskámat otthagytam. Egy haver aludt ott a nappaliban tesómnál a táskával. (Sunyi gyerek).
Ezért 90% hogy ő ellopta, mert neki eszméletlenül sürgősen sok pénzt le kell tennie a hónapban. Vagy lehet hogy a táskába se volt hanem valahol elhagytam.
Mikor indultam tesómhoz ebédelni délben. Akkor belenéztem a táskába hogy meg vannak e a kulcsok. És nem tudom felidézni hogy benne volt e a pénztárca vagy sem.
Van erre valami módszer?
3 napja volt ez. É nem jó hogy tesóm se bízik meg igy a barátaiban. Meg gyanusitani se jó az embereket. Főleg ha benne se volt a pénztárca a táskámba.
Tuti módszer a megtalaĺásra:
mit csináltál mikor utoljára használtad?
(Így szokott meglenni a szemüvegem ha nem a szokott helyen hagytam.)
Lopós lebuktatása: tegyetek ki csalit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!