Más is van úgy, hogy hiányoznak a gyerekkorából dolgok, de nagyon? Példáúl plküssök, amikkel alhat, vagy pl hogy felvegyen egy olyan pólót amin rajtavan a kedvenc meséje, vagy vegyen egy pokémonos pénztárcát? 28F
Miért nem alhatsz olyan ágyneműben? Én Harry Potteres takarót és plüsst vettem múltkor a pepcoban. És star wars babákkal és hasonlókkal van kipakolva a ház mert a férjemmel szeretjük. És akkor mi van? Ha nekünk így jó és ez tetszik?
2 gyerekünk van, de attól még meg veszem ami nekem tetszik.
Meg sem próbálom elnyomni. Sok ruhám van a gyerekosztályról, szeretem a cuki, mintás zoknikat és a pólókat vicces szövegekkel. Elalvásnál a páromat együtt ölelgetem a squishy sárkánybabámmal és együtt szoktunk rajzfilmet nézni néha. Kindertojást is veszek magamnak a mai napig, de sajnos akkor neki is kell. Az irodai asztalom tele van gyerekes tollakkal, rózsaszín vagy mintás postitekkel. Egy időben színesre festettem a hajam, hogy jobban hasonlítsak a kedvenc karakteremre. :DDD
Nem szeretem én sem azt, mikor valaki túl komolyan veszi magát és a komolyság látszatát akarja fenntartani. Vagyis, tegye nyugodtan, de az a baj, hogy az ilyen emberek lenézik a magamfajtákat. Sok embernek óvatos, kifinomult a humora, én meg a legnagyobb baromságokon röhögök a legjobban. Mások szép, minimalista prezentációkat használtak a diplomavédésükre, én meg saját magam által digitálisan rajzolt ábrákkal meg témába illő illusztrációkkal (kis figurákkal) csesztem tele a diasorom. Sosem felejtem el, mikor azt mantrázták egyetemista korom kezdetén, hogy ha nem vagyok elég felnőttes, sosem lesz komoly munkám, sosem fogok jól keresni. Ahhoz képest az egyik legjobban menő iparágban dolgozom és úgy érzem, elégedettek velem. És méltósággal tűrik a szóvicceimet is.
4. "Kindertojást is veszek magamnak a mai napig, de sajnos akkor neki is kell."
Ugyanez nálunk is xDDD
Miért ne vehetnél plüssöket, vagy járhatnál mesehősös pólókban?
Én már közelítem a negyvenet, de simán felveszek animés felsőket, Initial D-s a telefontokom, a Hello Kitty matricát se szégyellem az autón, már csak egy [Eurobeat intensifies] kéne mellé. :) A gyerekemmel együtt nézem a meséket, és ha megtetszik egy plüss, simán megveszem magamnak. Persze, akkor a gyerek is akar olyat, szóval lehet rögtön duplán venni. A hajam is extrém színű, most a frizurám is tisztára animés. Mégis komolyan vesznek az emberek, sosem volt még gondom ilyen téren. Ja, és még a gyerek előtt, a húszas éveim közepén/végén simán eljártam animeconra, cosplayeltem a kedvenc karaktereimet. És olyan társasággal mentem, amiben 18-35 közöttiek voltunk vegyesen. Szóval nem értem miért problémázol a témán. :D
Én már 40 vagyok és még mindig nagyon szeretek mintás pólókat viselni. Van Tapsi Hapsis pl. Az üres pólókat nem szeretem. Van egy 10 évvel fiatalabb kolléganőm, aki imádja Snoopy-t. Olyan pizsamája is van. Úgyhogy ezzel nincs semmi baj :) :)
Azt tartom igazán GÁZNAK, hogy sem a melltartókon, sem a bugyikon nincsenek rajzfigurák. A férfi alsógatyákon viszont vannak. Ez igazságtalanság :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!