160 cm-es lány vagyok, 20 éves és 44 kg.Arcra szépnek érzem magam (nem öndicséret),viszont sokszor kapom a negatív kritikákat a testsúlyommal kapcsolatban,ami nagyon rosszul esik.Hogyan kezeljem ezt a problémát?
Egészséges ember tud hízni és fogyni is, a lusták csak kifogásokat keresnek. Mivel nem sportolsz, nem csoda, hogy nem eszel semmit szinte és nem is hízol. Mindenkinek maga kell kitapasztalnia, hogy mennyi kalóriával tud hízni (amellett, hogy ha pajzsmirigy problémáid vagy cukorbetegséged van akkor ez összetettebb).
Szuper, hogy vékony vagy, de a mozgás hiánya és a nem minőségi étkezés hosszú távon leépíti a szervezeted és kapsz egy gerincsérvet amikor egy doboz papírt az irodában fel akarsz emelni. Ha ténylegesen izmosodni akarsz legalább egy picit, akkor neki kell állni főzni, számolni a tápanyag bevitelt, venni egy normális multivitamint és lehet csinálni a súlyzóst edzést. Megjön majd az étvágyad. Ha nem akarsz hízni mert tényleg úgy gondolod, hogy így vagy tökéletes a sport és a minőségi táplálkozás akkor se árt.
Így pont jó 👍 👍 👍
Bárcsak találnék egy ilyen lányt....
Nekem pont, hogy a vékony lányok tetszenek. Kaptam már meg én is, hogy a piszkafák tetszenek, de inkább nem mondanék véleményt más ízléséről sem, pedig van. Ennek ellenére nem csak nekem tetszenek, méghozza nagyon sok embernek. Szinte mindenkinek, aki tetszik, párja van, közel sem szabad az út... De valahogy szokás megszólni őket, mintha nyitottabban lehetne. Ugyebár társadalmilag valakit soványozni, vékonyságával viccelődni, arra megjegyzést tenni nem probléma, viszont ellenkezőleg már igencsak felkapják a vizet az emberek. Akárki akármit is mond, nekem a vékony alak a legszebb 🙂
Egészséges is ráadásul, mondjuk önmagában nem feltétlen, ha mellette nagyon kevés a mozgás és egészségtelen étel, rossz szokások, de a túlsúlyosság velejárói legalább nincsenek. Aki nem koplalással éri el, nincs más betegség, gond nem igazán lehet, más pedig ugyan úgy jöhet más alakkal is.
Amúgy én is kaptam már meg fiúként, hogy "hízzak már", "eszek-e rendesen?", pedig felesleg is van/volt rajtam mindig is, csak viszonylag kevés. Ezeket tipikusan túlsúlyos emberektől kapom. Normál, vékony embertől emlékeim szerint még nem kaptam.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!