Mi történt veled a múlthéten? Pozitív és negatív értelemben.
Szakítottam - ez pozitív. Elmentünk a családdal szombaton étterembe és megismertem az unokahúgomat. Ez negatív.
Egyébként munka volt és semmi más érdekes. Tipik mókuskerék.
26/N
A mókuskereken kívül?
Édesanyámnak segítettem lakásában ki/le/átszerelni dolgokat, taliztam unokahúgival meg húgommal is. 🤗 (Ők Bp. XIV., én Agárd)
Majd legjobb barátom lejött hozzám és csaptunk egy kertben sütögetős, kis alkohollal fűszerezett hosszas lelkizős sessiont-t. Társasjátékozás, itt aludt nálam, majd másnap délután hazament családjához. Persze próbáltam fűzni, hogy menjünk már le partra pancsolni, de nem volt kedve. :| Sebaj. :)
42F
Vállalkozásban vállaltam egy szerződést amiről mostanra kiderült hogy nem tudom teljesíteni.
A belefektetett összeg egyáltalán nem térült meg.
Másfél millát augusztus végéig ki kell pengetnem, a több százezres kötbérrel együtt, úgy hogy a számlaegyenlegem kis híján 0..
Kettőt lehet tippelni hogy ez most pozitívum vagy negatívum.. :(
Sikerült tisztázni egyetemen egy félreértést, így megkaptam az eredeti jegyemet a vizsgámra. (Két professzorral volt a vizsga, két különböző időpontban, és az egyik elnézte a jegyemet és azt küldte el a másiknak, aki a végleges, összesített jegyet írta be).
Szobát festettem, amit nagyon szeretek csinálni.
A rossz, hogy akit én nagyon nagyon szeretek, és előtte ő is éreztette hogy így van velem, a múlt héten eléggé lerázott. Most úgy kétségbe vagyok esve, mert én nagyon szeretnék vele együtt lenni. Jól jönne vmi égi segítség, mert kezdem már feladni.
Pozitív: nagyon jól sikerült a hétvégém, produktív hét volt, kipróbáltam pár új receptet és mindegyik nagyon finom és kapós lett. Valamint, végre pontot tettem egy "barátság" végére, hamarabb kellett volna, és akkor megóvtam volna magam ettől-attól, de legalább végre megléptem ezt.
Negatív: sejtettem, hogy valaki negatív megjegyzéseket tesz rám a hátam mögött, de most múlt héten vált ez teljesen biztossá. Rosszul esik, de próbálom nem magamra venni, mert ez olyan embertől jön, akinek mindenkiről van egy-két negatív terjeszteni-valója.
Pozitív: Múlt héten voltunk kirándulni a családtagjaimmal
Negatív: Nem nagyon tudok ilyet mondani. Talán az, hogy a suli miatt idegeskedem,nem várom. Másik pedig, hogy régen találkoztam a barátaimmal, de ezt jövő héten bepótoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!