Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor mondják valakire, hogy...

Mikor mondják valakire, hogy megemberesedett? Ez negatív vagy pozitív jelző?

Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Pozitív, kivéve ha nem egy álszent nő mondta, és arra hogy meghíztál:D

De általában nekem tinikorban mondogatták, 17 évesen, szép, magas, izmos srác voltam/vagyok.

2021. aug. 28. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően pozitív: "<Ifjú> külsejében, tetteiben, magatartásában felnőtt, komoly, érett emberré, férfivá fejlődik; megférfiasodik."

[link]

de persze irónia is lehet, pl. ahogy az első mondja, ha valaki meghízik.

2021. aug. 28. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Felénk kifejezetten arra mondják, aki meghízott.
2021. aug. 28. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk meg mindig az olyan férfiakra mondták akik fiatalabb korukban nagyon vékonyak voltak, akármit is próbáltak tenni ellene, később pedig vastagabb testalkatuk lett. Nem meghíztak mert bőven elfért rajtuk, csak olyan férfiasabbak, maszkulinabbak lettek.
2021. aug. 28. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

negatív jelző.

az elhízás finomított jelzője.

vagyis nem azt mondja, mint robert baratheon- hogy dagadt vagy..hanem azt hogy megemberesedtél.

2021. aug. 28. 21:12
 6/7 Metionin ***** válasza:
100%
Én pozitívként ismerem, férfiasabb, izmosabb, jobb kiállásúbb lett valaki. Ellenben a megasszonyosodott, az már elhízást jelent és negatív, főleg a szülés utáni lepukkanásra mondják felénk.
2021. aug. 28. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön körtokára meg hordóhasra gondolni. Arra mondják, amikor egy kaszáspókszerű fiatalból emberforma lesz. 80-100 kiló.
2021. aug. 29. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!