Szerettek korán kelni?
Figyelt kérdés
Átlagosan mikor keltek munkanapokon?2021. szept. 1. 11:08
11/20 anonim válasza:
Volt, hogy 5 percre laktam egyik munkahelyemtől. 8-ra jártam dolgozni, de nagyon sokszor majdnem elkéstem:)
12/20 anonim válasza:
Felébredni fel szoktam hétvégén is 6:30-7 körül, de a felkelést nem bírom... Már elég régóta kelek ilyenkor, de mégis minden reggel nehezen indul. Alig tudok felkelni az ágyból, pedig már vitaminokat is szedtem, hátha segít ezen+mindig iszok vizet reggelente. De egyszerűen a szervezetem ilyenkor még igényelne +2-3 órát, amit az ágyban fekve tölthetek egy könyvvel és kávéval. Hétvégén így is teszem általában és 11 vagy 12 előtt nem sűrűn indulok el otthonról sehova, akkor már könnyebben megy összekapnom magamat.
13/20 anonim válasza:
Utálok korán kelni. Csak a gyerek miatt kelek fel 7 körül, amikor iskolaidőszak van, de utána általában vissza is fekszem aludni. Egyébként 9 előtt nem kelek, mert déltől/délutántól dolgozom.
14/20 anonim válasza:
Nem szeretek korán kelni, suliba való ingázás miatt 5:30-kor szól az órám, ami nekem elég korai :D (tudom, hogy lehetne rosszabb is)
Nyáron átlagban 9-10 felé szoktam kelni legkésőbb, hétvégente is nagyjából akkortájt.
15/20 anonim válasza:
Semmit nem utálok jobban a világon, mint korán kelni. Átlag munkanapon 8.40-kor kelek. Ha nem kell felelni képes vagyok átaludni az egész délelőttöt.
16/20 anonim válasza:
Nem mindig jó érzés korán kelni, főleg télen amikor sötét van, de még mindig sokkal jobban szeretem, mint későn. 6-kor szoktam kelni, nyáron néha még korábban, 7-től dolgozok. Korai, de délután utálok dolgozni, fáradt vagyok, nem tudok figyelni, nem tudok teljesíteni. Így meg reggel frissen teszem a dolgom, utána meg 3-fél 4 után szabad vagyok. Plusz imádom a kora reggelek feelingjét, szinte üres a város, csönd van, friss a levegő, üres irodába érek be, senki nem akar tőlem semmit, egyszerűen a kedvenc napszakom. Hétvégén kicsit tovább alszok dehát ki nem.
17/20 anonim válasza:
Érdekes, mert nem szeretek, de a szervezetem így van beállva. Ha valami fog történni az életemben az adott napon, akkor mintha eztb érezném, mert hamarabb kelek.
18/20 Metionin válasza:
Utálok korán kelni (7 előtt :D). Mostanság 7kor kelek 8as home office kezdéshez, ezzel elvagyok.
19/20 anonim válasza:
Érdekes, hogy egyedül 15-ösnek hasznos a válasza. Mert utál korán kelni.
20/20 anonim válasza:
2:30 kor kelek, ma este 8-ig dolgom van, szóval kb 9-kor fogok lefeküdni... És holnap megint 2:30 kor kell felkelnem🤷♂️ Imádom....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!