Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerettek korán kelni?

Szerettek korán kelni?

Figyelt kérdés
Átlagosan mikor keltek munkanapokon?

2021. szept. 1. 11:08
A kérdező szavazást indított:
4-5 óra
6-7 óra
8 óra után.
65 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetúen szeretek. Jelenleg viszont olyan munkám van, ami nagyon nem motivál. Így a reggeli kelések nehezek, folyamatosan elkések. Hétvégén viszont kipattanok az ágyból, és mehetnékem van azonnal 🤩
2021. szept. 1. 11:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon nem szerettem korán kelni, ma már nem gond.
2021. szept. 1. 11:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont 7-8 között kelek.

Én amúgy nehezen viselem, ha 7 előtt kell kelnem. Ha egyszer kell, még jól viselem, de minél többször kell zsinórban, annál kimerültebb vagyok.

Úgy kell elképzelni, hogy miután szól az első ébresztő, még pár percig alszom tovább, magamhoz sem bírok térni, majd miután kikászálódtam az ágyból, még félálomban készülődöm, fogkefével a kezemben majdnem elalszom stb.

Most van néhány nap home office szerencsére, de előtte úgy nézett ki a helyzet, hogy hétvégente kialudtam magam és akkor még hétfőn, kedden nem volt horror a korán kelés, szerdán már az volt, pénteken már négykézláb készülődtem.

Ja, ha 7 előtt kell kelni, édes mindegy, hány órát aludtam, nehezen térek magamhoz.

Ha 8-kor, akkor kevés alvás után se szenvedek annyira.

A leginkább úgy látom amúgy, két féle ember van, az egyiknek kipattan a szeme az ébresztőre (akár kevés alvás után is), a másik meg magához sem bír térni (akár elegendő alvás után sem).

2021. szept. 1. 11:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek korán kelni
2021. szept. 1. 11:50
 5/20 anonim ***** válasza:
Én régen azt hittem, hogy reggel 6-kor kelni az borzasztó dolog, a mostani munkámhoz viszont hajnali 1-2 körül kell kelni. Szabadnapokon alhatok 6-ig... 😅
2021. szept. 1. 11:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Fél hatkor kelek, diák vagyok, ingáznom kell a szomszéd városba. Utálok korán kelni egyébként, hétvégente meg nyáron 9-10-ig is alszok.
2021. szept. 1. 11:56
 7/20 anonim ***** válasza:
Szeretek korán kelni (7-kor), mert sokkal hosszabb a napom. A munkám szerencsére kötetlen és otthonról végezhető, így ha legkésőbb fél 8-kor nekikezdek, van időm egy csomó dologra.
2021. szept. 1. 12:01
 8/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, home office-ban dolgozom vagy be kell mennem az irodába, és a home office napon edzem-e. Én alapvetően éjjeli bagoly típus vagyok, aktívabb az agyam este, így ha lehet, minél tovább alszom, húzom, ameddig tudom :D. Home office napokon 8-8:45 között kelek, kiv. ha edzés van, mert akkor 5-6 között... nem home office napokon meg attól függően 6-7 között, hogy akarok-e reggel hajat mosni.
2021. szept. 1. 12:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Szeretek korán kelni. Az a típus vagyok, aki inkább korábban kel, előbb elintézi/intézné a dolgait, hogy utána szabad legyen.

Iskolás éveimben szenvedés volt,hogy már 7-fél 8 között beértem az iskolába, és csak 8-kor kezdődött a tanítás. Inkább kezdődhetett volna előbb,hogy a délután szabad legyen.

Itthoni munkám van jelenleg,amit 8-kor lehet kezdeni. Ez is kicsit szenvedés, mert negyed 8, fél 8 magasságában már elkészülök általában (reggeli,öltözés és miegyéb) de csak 8-kor lehet kezdeni:D Szívesebben elkezdeném korábban,hogy előbb szabaduljak. :)

2021. szept. 1. 12:26
 10/20 Senior Séf ***** válasza:
Minden nap hatkor kelek, akár hétköznap, akár vasár-, vagy ünnepnap van éppen. Az korai kelésnek számít nálad?
2021. szept. 1. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!