Szerettek korán kelni?
Pont 7-8 között kelek.
Én amúgy nehezen viselem, ha 7 előtt kell kelnem. Ha egyszer kell, még jól viselem, de minél többször kell zsinórban, annál kimerültebb vagyok.
Úgy kell elképzelni, hogy miután szól az első ébresztő, még pár percig alszom tovább, magamhoz sem bírok térni, majd miután kikászálódtam az ágyból, még félálomban készülődöm, fogkefével a kezemben majdnem elalszom stb.
Most van néhány nap home office szerencsére, de előtte úgy nézett ki a helyzet, hogy hétvégente kialudtam magam és akkor még hétfőn, kedden nem volt horror a korán kelés, szerdán már az volt, pénteken már négykézláb készülődtem.
Ja, ha 7 előtt kell kelni, édes mindegy, hány órát aludtam, nehezen térek magamhoz.
Ha 8-kor, akkor kevés alvás után se szenvedek annyira.
A leginkább úgy látom amúgy, két féle ember van, az egyiknek kipattan a szeme az ébresztőre (akár kevés alvás után is), a másik meg magához sem bír térni (akár elegendő alvás után sem).
Szeretek korán kelni. Az a típus vagyok, aki inkább korábban kel, előbb elintézi/intézné a dolgait, hogy utána szabad legyen.
Iskolás éveimben szenvedés volt,hogy már 7-fél 8 között beértem az iskolába, és csak 8-kor kezdődött a tanítás. Inkább kezdődhetett volna előbb,hogy a délután szabad legyen.
Itthoni munkám van jelenleg,amit 8-kor lehet kezdeni. Ez is kicsit szenvedés, mert negyed 8, fél 8 magasságában már elkészülök általában (reggeli,öltözés és miegyéb) de csak 8-kor lehet kezdeni:D Szívesebben elkezdeném korábban,hogy előbb szabaduljak. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!